Bij Oberon kiezen we voor React

5 min read

Bij Oberon kiezen we React voor de ontwikkeling van websites, web-applicaties en apps omdat React een elegante manier biedt om web-applicaties te ontwikkelen; omdat de code er netjes en onderhoudbaar van wordt; omdat de eindproducten een veel natuurlijkere 'feel' hebben.

Moderne technologie voor moderne webapplicaties

React stelt ons in staat om moderne single page applications (SPA's) te bouwen. Hiermee laden pagina’s snel en creëren we een vloeiende gebruikerservaring.

Met behulp van Server Side Rendering wordt het tonen van pagina’s nog sneller en zijn onze websites toch geheel geoptimaliseerd voor zoekmachines.

React is de slimste keuze

React is een heel ander spelletje dan simpele scriptjes maken met jQuery. React is serieuze softwareontwikkeling.

Bij Oberon hebben we top front enders die dit tot in de puntjes beheersen en altijd op de hoogte zijn van wat er nieuw is.

React Native voor app ontwikkeling

React maakt het mogelijk om een app in één keer te ontwikkelen voor iOS en Android tegelijk. Geen slap hybride aftreksel maar native apps voor iOS en Android zonder al het werk dubbel te hoeven doen.

Hoge kwaliteit voor minder kosten

Ontwikkeling met React Native scheelt dubbel werk. We ontwikkelen de app één keer en het framework zet deze dan om in native apps voor iOS en Android.

Dit stelt ons in staat om hoge kwaliteit apps te ontwikkelen voor bijna de helft van de kosten.

De keuze van winnaars

Dat React Native een winnend platform is blijkt wel uit de keuze van Facebook, Tesla, Instagram en Skype voor dit platform.

JavaScript

De basis van het React Native framework is JavaScript, een programmeertaal/omgeving die zich razendsnel ontwikkeld heeft tot de meest gebruikte van de wereld.

Bij Oberon hebben we de absolute experts op React gebied.

Meer lezen over React en React Native?