Workation op zijn best! Alles over onze remote week

Inspiratie opdoen in een rustige en natuurrijke werkplek? Zin om eens even in een andere omgeving te werken? Dan is een workation echt een goede oplossing, je combineert werken met een vakantie! Wij bij Oberon stimuleren remote werken actief en zijn dit jaar op workation geweest in de Ardennen!

Even in een compleet andere omgeving werken, sterker nog in een ander land! In de buitenlucht je werk doen, daarna even rusten en er dan weer vol tegen aan. Wij hebben gemerkt dat dit voor allemaal nieuwe inspiratie, motivatie en inzichten zorgt. En bij sommigen zelfs voor meer productiviteit en creativiteit. Puur door in een andere omgeving te werken.

De voordelen van zo'n workation; gezellig samenzijn, minder stress, flexibele dagen en een bom aan nieuwe positiviteit! En de communicatie ging enorm goed. Collega's waren nooit ver weg en je kon elkaar zo vinden als je elkaar nodig had voor een meeting of korte bespreking. Werk en vakantie kun je dus prima combineren volgens ons.

Tijdens onze workation hebben wij, los van werken, allemaal activiteiten gedaan om het samenzijn te versterken. Van kajakken tot golfen en van fietsen tot jeu de boules! En na een volle week in de Ardennen kwam onze workation tot een einde en hebben wij deze gevierd met een karaoke-cocktail avond.