BAM Homestudios

Kopersplatform Homestudios

Met Homestudios inspireert en faciliteert BAM toekomstige bewoners om hun woning in te richten. Zij worden in een fysiek experience center geadviseerd en begeleid door de juiste experts, vanaf het moment van oriëntatie op een nieuwe woning tot aan het wonen. Oberon bouwt samen met Jungle Minds de digitale omgeving die het allemaal mogelijk maakt.

Technieken
React

Symfony

Bezoek de BAM Homestudios website

Met Oberon beschikken wij over een partner die met ons als één team optrekt. Zij delen onze visie en helpen software te ontwikkelen waarmee we onze doelstellingen behalen.

Rick van der Zee
Concept owner Homestudios

Een andere benadering

Homestudios by BAM levert een meerwaarde voor (toekomstige) bewoners. Door hen persoonlijk te begeleiden, op het juiste moment de juiste informatie te geven en passende inspiratie te bieden, ervaren zij veel minder stress en onzekerheid tijdens de woonreis. Zo ondersteunt en inspireert BAM de bewoners om persoonlijk en met gemak bewust de juiste keuzes te maken: voor, tijdens én na oplevering. Bewoners kunnen zo op een prettige manier van hun huis een thuis maken.

Backoffice

Het Homestudios platform en centrum vereist een heel ander intern proces voor BAM. De backoffice van het platform ondersteunt dit zo optimaal mogelijk. Via maatwerk bouwen we samen met BAM altijd het juiste. Inhoudelijke kennis vanuit BAM gecombineerd met de expertise van onze developers creëert een optimaal scrum proces.