Raleigh

De opdracht: maak ons e-commerce platform schaalbaar, toekomstbestendig en extreem snel.

Van statisch en standalone naar een state of the art toekomstbestendig en schaalbaar e-commerce platform. Kostenefficiency en een razendsnel e-commerce platform.

Bezoek Raleigh fietsen

Raleigh beheert hun data in meerdere data bronnen, dankzij Gatsby is dit geen enkel probleem!

Jari Zwarts
Sr. Frontend Developer - Oberon

Schaalbaar, toekomstbestendig, kostenefficiënt en de snelste op het web

Door een microservice architectuur en de inzet van onder andere Gatsby, Storyblok en Algolia heeft Oberon samen met Raleigh een blauwdruk gemaakt voor alle andere merken van de Accell Group.

De architectuur biedt Accell de mogelijk om naast de website ook andere onderdelen en kanalen gebruik te laten maken van bestaande en nieuwe data en services. Dankzij een volledige ontkoppeling van systemen en een interne koppeling met Mulesoft en Salesforce biedt dit een ongekende flexibiliteit.

In de toekomst kunnen apps, winkelzuilen of andere kanalen direct worden aangesloten. Daarnaast houden we het design in lijn door middel van het inzetten van design tokens.

Design tokens

Design tokens geven de designer de mogelijkheid om aanpassingen in het design te doen via JSON bestanden. Een digitale versie van je style guide met typografie, kleurgebruik en ruimtegebruik op één plek. Met alle benodigdheden bij elkaar om snel en efficiënt nieuwe onderdelen uit te rollen zonder lijn in je design te verliezen. Flexibel en herkenbaar!