T-Mobile Nederland

Mijn-omgeving voor in de broekzak

De My T-Mobile app is een volwaardige mijn-omgeving. Naast inzicht in bundels en belstatus, kunnen klanten van T-Mobile in deze app ook de facturen vinden en hun abonnement aanpassen. Als je een keer meer verbruikt hebt dan normaal, dan koop je een tijdelijke databundel om direct weer online te zijn. De app werkt altijd, ook in het buitenland. Zorgeloos online op vakantie, omdat je altijd inzicht en controle hebt!

My T-Mobile app
T-Mobile dashboard op mobiel

Soort platform

Mijn-omgeving

Werkzaamheden

Design en development, doorontwikkeling

Technologie

Native Apps, Swift, iOS, Kotlin, Android

Native app met ruim 1 miljoen gebruikers

Oberon maakt de T-Mobile app al sinds de eerste versie in 2012. Nadat we deze hebben ontworpen en hebben gelanceerd, hebben we de app continu doorontwikkeld en verbeterd. Uiteraard, samen met het team van T-Mobile.

De apps zijn als native app gebouwd. De Android en iOS versie zijn daarmee technisch verschillende apps. Dit kost meer tijd voor development, maar geeft T-Mobile volledige controle. En die willen ze ook, met ruim 1 miljoen gebruikers.

De basis is natuurlijk één UX en design system. Waarbij de designs wel aangepast worden om te voldoen aan de gebruikelijke conventies per device. Zo sluiten we voor de gebruikers aan op wat ze gewend zijn.

T-Mobile credits kopen via het dashboard
T-Mobile gebruik zichtbaar via het dashboard

We mikten erop om het best gewaardeerde kanaal te worden. Toen wisten we nog niet dat we daarnaast ook de grootste zouden zijn.

Richard de Boer

Strategist at Oberon

de mobiele versie van de Raleigh webshop
Accell Group

Toekomstbestendig e-commerce platform voor meerdere merken

Zit jij met een uitdaging?
We helpen je graag op weg naar de oplossing.
Vrijblijvend.

  • Pick our brains tijdens een gratis consult.
  • Oplossingsgericht on the spot advies.