Digitaal platform ontwikkeling

Onze digitale platformen zijn op maat. Dit doen we door de slimste techniek in te zetten en een omgeving te ontwikkelen waar jij en je klanten zich altijd thuis voelen.

Jouw kennis, Onze expertise. De perfecte maatwerk oplossing.

Digitaal platform ontwikkeling

Een digitaal platform is in feite alles waar je voor moet inloggen. En waar je daarna je zaken online kan regelen.

Digitale platformen gaan verder dan een website. Door slimme techniek en koppelingen met andere systemen is het platform het verlengstuk van je business naar online. Op het web of als app.

Een greep uit ons werk.

 • Accell

  Van statisch en standalone naar een state of the art toekomstbestendig en schaalbaar e-commerce platform! Kostenefficiency en een razendsnel e-commerce platform!

 • My T-Mobile app

  De My T-Mobile app biedt klanten veel meer dan inzage in bundels en belstatus. Het is een volwaardige mijn-omgeving, waar je je facturen vindt en je je abonnement kan aanpassen.

 • Oncode Community

  Het Oncode Institute zet zich in om fundamentele inzichten over kanker te vertalen naar betere en meer betaalbare zorg voor de patiënt. Voor de 800+ aangesloten onderzoekers maakten wij het Oncode Community Platform.

 • BAM Homestudio’s

  Dit platform verzorgt je woonreis. Kopen van een huis, kiezen van je extra’s, tekenen van het contract en het forum met de nieuwe buren.

 • IDFA

  Het grootste documentaire film festival ter wereld kan nog groter. Met een platform dat filmliefhebbers het hele jaar op hun wenken bedient. Met het festival in november als kern. Met een schat aan informatie. Met honderden films die gratis zijn te bekijken.

 • Oerol

  Het nieuwe platform dat we samen met Oerol hebben neergezet faciliteert het jaarlijkse festival. Door het jaar heen verandert de content mee met de seizoenen. Informatief, inspireren of terugkijken. Oerol is in control.

De ontwikkeling van zo’n platform is maatwerk. We combineren hierin bewezen technologie met nieuwe code. Dat maakt dat de oplossing mooier, makkelijker en inzichtelijker is. Voor onze klanten en alle eindgebruikers.

Een digitaal platform op maat maakt het verschil tussen net niet en helemaal juist. Een goed digitaal platform brengt je business naar een hoger niveau. Onze oplossing past naadloos in bestaande business processen en zorgt waar mogelijk voor efficiëntie en optimalisatie.

IDFA platform

Digitaal platform voor het grootste documentaire film festival van Europa. Programma, ticketverkoop en duizenden films die deels online te zien zijn.

BAM Homestudios

Dit digitale platform verzorgt je woonreis. Kopen van een huis, kiezen van je extra’s, tekenen van het contract en het forum met de nieuwe buren.

Kennis in huis

Met ons in-house team ontwikkelen we digitale platformen samen met onze klanten. We verzorgen het hele pad van ux, design, bouw tot beheer. Daarna blijven we betrokken met analyse en optimalisatie.

Meer over onze werkwijze

Vertrouwen

Al meer dan 25 jaar bouwen wij digitale platformen. Dat doen we in huis, met onze eigen mensen voor klanten die al jaren met ons werken. Dat geeft vertrouwen.

Samen het sterkst

Ervaring heeft geleerd dat het ontwikkelen van software veel beter gaat als je het echt samen met de klant aanpakt. Zo combineren we de kennis van onze klanten met onze expertise om tot nieuwe inzichten te komen en (r)evolutionaire oplossingen.


Lees verder over hoe wij dit aanpakken