Digitaal platform ontwikkeling

Onze digitale platformen zijn op maat. Dit doen we door de slimste techniek in te zetten en een omgeving te ontwikkelen waar jij en je klanten zich altijd thuis voelen.

Jouw kennis, Onze expertise. De perfecte maatwerk oplossing.

Wil je weten wat er komt kijken bij gezamenlijke ontwikkeling?

Een digitaal platform is in feite alles waar je voor moet inloggen. En waar je daarna je zaken online kan regelen.

Digitale platformen gaan verder dan een website. Door slimme techniek en koppelingen met andere systemen is het platform het verlengstuk van je business naar online. Op het web of als app.

Een greep uit ons werk.

 • ADCN

  Het platform van de Art Directors Club Nederland, die van de gouden lampen. Insturen van werk, jureren en bekijken van de winnaars. Alles online.

 • NuTestament

  Disruptor in de notarismarkt. Stel zelf je testament of ander contract samen en laat hem alleen even valideren door een notaris.

 • Bready

  Broodjes ’s ochtends vers aan je deur. Het platform faciliteert de reserveringen en ook het hele distributiesysteem.

 • BAM Homestudio’s

  Dit platform verzorgt je woonreis. Kopen van een huis, kiezen van je extra’s, tekenen van het contract en het forum met de nieuwe buren.

 • Kpito

  Digitaal leerplatform voor lagere scholen. Duizenden oefeningen die zich direct aanpassen aan het niveau van de leerling. Met live dashboard voor de leraar.

 • Oerol

  Platform voor het grootste documentaire film festival van Europa. Programma, ticketverkoop en duizenden films die deels online te zien zijn.

De ontwikkeling van zo’n platform is maatwerk. We combineren hierin bewezen technologie met nieuwe code. Dat maakt dat de oplossing mooier, makkelijker en inzichtelijker is. Voor onze klanten en alle eindgebruikers.

Een digitaal platform op maat maakt het verschil tussen net niet en helemaal juist. Een goed digitaal platform brengt je business naar een hoger niveau. Onze oplossing past naadloos in bestaande business processen en zorgt waar mogelijk voor efficiëntie en optimalisatie.

IDFA platform

Digitaal platform voor het grootste documentaire film festival van Europa. Programma, ticketverkoop en duizenden films die deels online te zien zijn.

BAM Homestudios

Dit digitale platform verzorgt je woonreis. Kopen van een huis, kiezen van je extra’s, tekenen van het contract en het forum met de nieuwe buren.

Kennis in huis

Met ons in-house team ontwikkelen we digitale platformen samen met onze klanten. We verzorgen het hele pad van ux, design, bouw tot beheer. Daarna blijven we betrokken met analyse en optimalisatie.

Meer over onze werkwijze

Vertrouwen

Al meer dan 25 jaar bouwen wij digitale platformen. Dat doen we in huis, met onze eigen mensen voor klanten die al jaren met ons werken. Dat geeft vertrouwen.

Samen het sterkst

Ervaring heeft geleerd dat het ontwikkelen van software veel beter gaat als je het echt samen met de klant aanpakt. Zo combineren we de kennis van onze klanten met onze expertise om tot nieuwe inzichten te komen en (r)evolutionaire oplossingen.


Lees verder over hoe wij dit aanpakken