Een platform op maat voor het beste resultaat

Wij noemen het een maatwerk platform.

Je kan het ook een digitaal platform of een online omgeving noemen.

In feite: alles waar je voor moet inloggen en waar je daarna je zaken online kan regelen.

Een platform op maat voor het beste resultaat

Bij onze maatwerk platformen passen we onze kennis en technieken slim toe. We combineren bewezen technologie met nieuwe code. Dat maakt de oplossing mooier, makkelijker en inzichtelijker. Voor onze klanten en alle eindgebruikers.

Maatwerk maakt het verschil tussen net niet en helemaal juist.

Een goed platform brengt je business naar een hoger niveau. Onze oplossing op maat past naadloos in bestaande business processen en zorgt waar mogelijk voor efficiëntie en optimalisatie.

Een greep uit onze klanten

 • ADCN

  Het platform van de Art Directors Club Nederland, die van de gouden lampen. Insturen van werk, jureren en bekijken van de winnaars. Alles online.

 • NuTestament

  Disruptor in de notarismarkt. Stel zelf je testament of ander contract samen en laat hem alleen even valideren door een notaris.

 • Bready

  Broodjes ’s ochtends vers aan je deur. Het platform faciliteert de reserveringen en ook het hele distributiesysteem.

 • BAM Homestudios

  Dit platform verzorgt je woonreis. Kopen van een huis, kiezen van je extra’s, tekenen van het contract en het forum met de nieuwe buren.

 • Kpito

  Digitaal leerplatform voor lagere scholen. Duizenden oefeningen die zich direct aanpassen aan het niveau van de leerling. Met live dashboard voor de leraar.

 • IDFA

  Platform voor het grootste documentaire film festival van Europa. Programma, ticketverkoop en duizenden films die deels online te zien zijn.

Al 25 jaar bouwen we maatwerk oplossingen

Hier zijn een aantal voorbeelden waar we trots op zijn.

IDFA platform

Platform voor het grootste documentaire film festival van Europa. Programma, ticketverkoop en duizenden films die deels online te zien.

BAM Homestudios

Dit platform verzorgt je woonreis. Kopen van een huis, kiezen van je extra’s, tekenen van het contract en het forum met de nieuwe buren.

Kennis in huis

Met ons in-house team ontwikkelen we maatwerk oplossingen samen met onze klanten. We verzorgen het hele pad van UX/design, bouw tot beheer. Daarna blijven we betrokken met analyse en optimalisatie.

Meer over onze werkwijze

Vertrouwen

Al meer dan 25 jaar bouwen wij digitale platformen. Dat doen we in huis, met onze eigen mensen voor klanten die al jaren met ons werken.

Dat geeft vertrouwen.

Samen het sterkst

We werken intensief samen om tot het beste resultaat te komen. We combineren onze expertise met de kennis van onze klanten en komen zo tot nieuwe inzichten en (r)evolutionaire oplossingen.


Lees verder over hoe wij dit aanpakken