Met ons reserveringssysteem is online boeken leuk

Eenvoudig zoeken, boeken en afrekenen zonder verrassingen kan alléén als het hele platform deugt. Ons reserveringssysteem bewijst dat het kan.

Met ons reserveringssysteem is online boeken leuk

We maken slimme reserveringssystemen op maat.

Door gebruik te maken van onze krachtige kern.

Door dit uniek te maken voor iedere klant.

Door het platform continu te verbeteren.

Eenvoudig beheer zorgt voor betere beschikbaarheid. Gemak in het boeken zorgt voor meer boekingen. Een mooie website zorgt voor meer beleving.

Ons platform voor boekingen biedt…

 • Razendsnel zoeken

  Vind precies wat je wil. Zoek op periode. Sorteer op prijs. En filter op kenmerken. Vergelijk en kies zonder te wachten.

 • Betrouwbaar

  Je weet dat het goed zit. Met een directe transactie. Veilige online betaling. Geen dubbele- of overboekingen.

 • Eenvoudig beheer

  Beheer beschikbaarheid en prijzen op ieder moment. Met onze vriendelijke applicatie. Geschikt voor gebruik op alle schermen.

 • Naadloze aansluiting

  Boekbaar zoals je het zelf voor ogen hebt. Wij maken ons reserveringssysteem op maat. Zonder in te leveren op de kracht.

 • Zorgeloze administratie

  Altijd zicht in de cijfers. Kloppende facturatie. Ook als er iets wijzigt. Goede aansluiting met bank en boekhouding.

 • Moderne architectuur

  Nieuwe techniek op de juiste manier ingezet. Een modulair opgezet reserveringssysteem. Een krachtige API. De droom voor ontwikkelaars.

We zijn met Oberon van niets naar 100.000 online boekingen gegroeid in een paar jaar tijd.

Wouter de Waal
Director Texel tourist office (VVV Texel)

Ruim 15 jaar ervaring in online boeken

We maakten al online boekingssystemen toen je vliegtickets ophaalde bij het reisbureau. Onze developers bouwden het eerste platform voor HotelSpecials. Inmiddels boekt Nederland, Duitsland en daarbuiten al tien jaar hun accommodaties op de wadden via ons platform.

Onze nieuwste techniek verzorgt alles rondom boekingen. Gebouwd op ervaring. Met vernieuwing voor ogen.

Reserveringssysteem VVV Texel

Ons reserveringssysteem maakt online boeken mogelijk voor honderden eigenaren op de wadden. Boek hun activiteiten, campings, huisjes, pensions en hotels via VVV Texel.

Oerol

De bezoekers van Oerol stellen via ons reserveringssysteem hun eigen festivalprogramma samen. Dit is ook in een app beschikbaar.

Oberon heeft alle disciplines bij elkaar

We stellen een team samen waarin alle kennis samenkomt. Met onze eigen UX/designers en developers. Met strategisch specialisme op het gebied van online boeken. En met een agile projectleider om alles in goede banen te leiden.

We pionieren met nieuwe technieken

We kijken altijd naar de ontwikkelingen die ons platform voor boekingen nog beter kunnen maken. Blockchain is uitstekend geschikt om een waterdicht ticketing systeem op te bouwen. Door op de juiste manier machine learning in te zetten, maken we het kiezen van een accommodatie eenvoudiger en prettiger.

Samen het sterkst

Voor het beste resultaat combineren we de kennis van onze klant, met onze expertise. We werken intensief samen. En komen zo tot nieuwe inzichten en revolutionaire oplossingen.


Lees meer over werken met Oberon