Kennissessie bij Oberon

donderdag 17 oktober 15:00-18:00

Voor consumenten zijn het merk en de merkbeleving fundamentele factoren bij de keuze voor een product of dienst. Tegelijkertijd vinden medewerkers het steeds belangrijker te werken voor een merk waar ze in geloven; hún merk. Maar hoe creëer je een merk waar medewerkers trots op zijn en consumenten blij van worden?

Op donderdag 17 oktober houden we bij Oberon een kennissessie voor HR- en communicatieprofessionals. Interessante sprekers waaronder Ruud Huigsloot over het gigantische succes van een medewerkers app bij T-mobile. Deze slimme app zorgde voor:

  • € 3 miljoen omzet via de app
  • 70% actieve ambassadeurs
  • Nieuwsberichten 10x meer gelezen dan op intranet

Wil jij hier bij zijn op donderdag 17 oktober?

Meld je aan

We hebben een beperkt aantal plekken dus wacht dan niet te lang en meld je direct aan. Wat deze inspirerende sessie jou kost? Helemaal niets.

Ambassadeurschap, employer branding, purpose, employee empowerment.. Allemaal hot topics waar eindeloos over geschreven wordt. Maar hoe bereik je dit in de praktijk? Met de medewerkers apps die wij samen met onze klanten bouwen laten we grote organisaties als hecht aanvoelen. Met korte lijnen en een gezamenlijk doel, organisaties om trots op te zijn. Zo raak je je medewerkers, waar ze ook zijn.

Het lukte ons om interne communicatie bij onder andere T-Mobile, Thales en Houthoff drastisch te vernieuwen. Onze app voor medewerkers zet het begrip intranet in een heel ander daglicht. Het is ineens leuk om in contact met je werkgever te staan. Betrokken en als ambassadeur naar buiten.Het programma


15:00Inloop en koffie
15:30Start van het programma
We bespreken hoe je van je medewerkers ambassadeurs kan maken. Hoe je ervoor kan zorgen dat medewerkers elkaar snel kunnen vinden, ook de medewerkers die niet achter een PC zitten. Maar ook hoe je ervoor zorgt dat de beleving van jouw merk voor consumenten én toekomstige werknemers een boost krijgt met behulp van meest waardevolle groep mensen; de medewerkers. Alle kansen die zo’n app biedt; zowel voor je interne communicatie als naar buiten toe. Daarnaast vertelt Ruud over het proces om in een grote organisatie dingen voor elkaar te krijgen en hoe de app bij T-mobile ervoor heeft gezorgd dat medewerkers nu vol trots over hun bedrijf praten bij familie en vrienden.
16:45Tijd voor vragen
17:00Borrel


Locatie

Kuehnenagel 01 Op De Hoogte3

We bereikten binnen een maand al 3x meer collega's dan via ons intranet

Ruud Huigsloot
Voormalig Chief Experience Officer T-Mobile

AanmeldenMet hoeveel personen kom je?


Eventuele opmerkingen


Contact


Heb je vragen of wil je meer weten over de kennissessie?
Neem gerust contact met ons op.