Complete software platformen

We maken alles waar je voor moet inloggen

Bij onze software platformen passen we onze kennis en technieken slim toe. We combineren bewezen technologie met nieuwe code. Dat maakt de oplossing mooier, makkelijker en inzichtelijker. Voor onze klanten en alle eindgebruikers.

Wat zijn jouw unieke wensen?

We ontwikkelen software platformen voor

Platform voor het grootste documentaire film festival van Europa. Programma, ticketverkoop en duizenden films die deels online te zien.

Selecties en verhalen van curators zet de redactie eenvoudig online, doordat het CMS met de film database in Fiona is gekoppeld.

Dirk Blikkendaal
IT directeur IDFA

Dit platform verzorgt je woonreis. Kopen van een huis, kiezen van je extra’s, tekenen van het contract en het forum met de nieuwe buren.

Met Oberon beschikken wij over een partner die met ons als één team optrekt. Zij delen onze visie en helpen software te ontwikkelen waarmee we onze doelstellingen behalen.

Rick van der Zee
Concept owner Homestudios

Een greep uit onze klanten

 • ADCN

  Het platform van de Art Directors Club Nederland, die van de gouden lampen. Insturen van werk, jureren en bekijken van de winnaars. Alles online.

 • NuTestament

  Disruptor in de notarismarkt. Stel zelf je testament of ander contract samen en laat hem alleen even valideren door een notaris.

 • Bready

  Broodjes ’s ochtends vers aan je deur. Het platform faciliteert de reserveringen en ook het hele distributiesysteem.

 • BAM Homestudios

  Dit platform verzorgt je woonreis. Kopen van een huis, kiezen van je extra’s, tekenen van het contract en het forum met de nieuwe buren.

 • Kpito

  Digitaal leerplatform voor lagere scholen. Duizenden oefeningen die zich direct aanpassen aan het niveau van de leerling. Met live dashboard voor de leraar.

 • IDFA

  Platform voor het grootste documentaire film festival van Europa. Programma, ticketverkoop en duizenden films die deels online te zien zijn.

Contact

Je kan ook mailen naar contact@oberon.nl of bellen naar 020 344 9480.

Dankjewel.

We nemen snel contact met je op.