Augustus 2017

Oberon

Het lijkt altijd iets rustiger te worden in de zomertijd, maar niet bij Oberon. We werken op dit moment hard aan projecten voor BAM, T-Mobile en van Esch.
Zodra deze projecten zijn afgerond zullen we je hier zeker meer van laten zien.

In deze nieuwsbrief vind je onze nieuwe whitepaper over React, er staan weer nieuwe projecten online en volg je ons al op Instagram?

Whitepaper: React en React Native


React is een Javascript library voor het bouwen van user interfaces. React bestaat in twee smaken. De eerste, React Web, is bedoeld voor website ontwikkeling en wordt eigenlijk gewoon React genoemd. De tweede is React Native, speciaal voor de ontwikkeling van mobiele apps. 

Bij Oberon hebben we voor React gekozen voor de ontwikkeling van websites, web-applicaties en apps omdat dit leidt tot betere producten. Hier zijn drie redenen voor...

Lees het whitepaper

Nieuwe projecten


We doen ons best om regelmatig nieuwe projecten online te zetten, maar soms duurt het iets langer dan je gepland had. Mocht je benieuwd zijn waar we aan hebben gewerkt (tot nu toe) dit jaar bekijk dan eens onze projecten pagina. Niet alle projecten staan erbij, maar het is een mooie greep van ons werk van het afgelopen half jaar ... én alles daarvoor.

Bekijk onze laatste werk

Oberon nu ook op Instagram


Oberon goodies header

We zijn super social, je kan ons vinden op Facebook, LinkedIn en Twitter, maar sinds enkele maanden ook op Instagram. Wil je meer weten over Oberon tijdens en na het werk? Check dan onze accounts en misschien wil je ons wel volgen of een keer een duimpje of hartje geven :)

Groet,

Team Oberon
Oberon 2017 | www.oberon.nl | Afmelden