Juni 2017

Oberon

Het is dan wel weer even geleden, we hebben zeker niet stil gezeten. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan nieuwe apps en websites voor onze klanten en we zijn met verschillende nieuwe technieken aan de slag gegaan. In deze nieuwsbrief vertellen we daar kort wat over.

International Documentary Festival Amsterdam


We kunnen met trots melden dat we de nieuwe website voor IDFA hebben gerealiseerd. Op dit moment werken we aan de voorbereidingen voor het festival in november, maar nu kun je er al meer dan 600 documentaires bekijken. We hebben nieuwe technieken gebruikt en zo het beste van Craft CMS, Symfony, Elastic Search en React gecombineerd.

Bekijk de case

Whitepaper: Internet of Things


Vorige week lanceerde T-Mobile het nieuwe NarrowBand IoT netwerk dat zich richt op Internet of Things toepassingen. Wij waren betrokken bij de eerste toepassing op dit netwerk; een connected koffiemachine. Richard heeft in zijn whitepaper nog even beschreven wat IoT nou is en waarom zo'n netwerk zo belangrijk is. Je leest er ook over de koffiemachine en waarom een connected machine zoveel toe kan voegen.

Lees het whitepaper

Tradities


Oberon Midsummer night BBQ header

Oberon kent veel tradities. Dat is ook niet gek voor een bureau dat al ruim 24 jaar bestaat. Tijdens de midzomernacht, op 21 juni, is er altijd een BBQ voor iedereen die bij en met ons werkt of gewerkt heeft. Zo was er dus ook gister weer een zeer geslaagde BBQ; het was drukker dan ooit! Heerlijk weer, lekker eten en spannende cocktails zorgden voor gezelligheid tot in de kleine uurtjes.

De volgende traditie die er weer aankomt is de Oberondag. Het teamuitje dat door twee Oberonners in het geheim wordt voorbereid. Dit jaar zijn dat Dave en Ran en als we de hints goed snappen dat gaan we terug naar de nineties. Deze dag is altijd in het weekend zodat onze klanten er geen hinder van ondervinden.

Groet,

Team Oberon
Oberon 2017 | www.oberon.nl | Afmelden