Menu

Ajax - de app

Volg Ajax altijd en overal.

Download voor android Download voor iphone

Werkzaamheden

Mobile development

Klant

AFC Ajax

Verhaal

Jouw persoonlijke Ajax ervaring via een app. Een broodnodige update aan de Ajax app die de basis legt voor een nieuwe manier van gebruik en het bieden van jouw persoonlijke Ajax ervaring.
Na de ontwikkeling van de Ajax website hebben we nu in samenwerking met Jungle Minds de Ajax app een grote update gegeven. De app sluit qua stijl perfect aan op de website en biedt de informatie overzichtelijk en direct aan.

Bij de ontwikkeling van de Ajax app hebben we gebruik gemaakt van React Native.

Ajax app on iphone

App features


Via push notificaties volg je nu alleen die categorieën die jij interessant vindt. De wedstrijden van Ajax zijn live via de radio te volgen. Tijdens de wedstrijd is er een livestream voor de laatste updates, zowel de stand, wedstrijdstatistieken maar ook informatieve content met meer diepgang.

Techniek


Door gebruik te maken van ReactNative bieden we ook Ajax de mogelijkheid om snel te schakelen en nieuwe features te ontwikkelen in de toekomst, voor zowel Android als iOS. Koppelingen met platformen als BlueConic en Notificare zorgen voor betrouwbare insights in het gebruik en het bieden van gepersonaliseerde content. De app is net als Ajax klaar voor de toekomst.

Bekijk onze

Recente Projecten

MEER OBERON PROJECTEN