Menu

AkzoNobel International Yachtpaint

De toonaangevende leverancier van coatings voor uw boot biedt deskundig advies over verfproducten, hoe u uw boot moet schilderen en beschikbare kleuren.

Bekijk de website

Werkzaamheden

Backend development

Klant

AkzoNobel

Verhaal

AkzoNobel is een Nederlandse multinational en marktleider in de productie van verf, lak en specialistische chemicaliën. AkzoNobel levert deze producten onder verschillende merken zoals Sikkens, Alabastine en Ceta Bever. Voor het merk International hebben wij samen met Jungle Minds de nieuwe website geproduceerd. Deze vervangt in 2017 geleidelijk de oude website. Australië ging als eerste over.

De Yachtpaint website is een grote 'multi-site multi-country' website geworden. We hebben hier Craft CMS voor gebruikt.

In het kort

International Yachtpaint


International is één van 's werelds grootste merken op het gebied van hoge kwaliteit verf en coatings voor boten, jachten en andere vaartuigen. Het merk bestaat sinds 1881 en kwam eind vorige eeuw in handen van AkzoNobel.

Redesign

Wat is er veranderd?


Het doel van het redesign is met minder woorden meer vertellen. De nieuwe website werkt goed op elk scherm en is overzichtelijk. De bezoekers uit de verschillende doelgroepen vinden meestal direct waar ze naar op zoek zijn. De uitstekende zoekfunctie helpt ook diegene met een specifieke vraag. De website beschrijft duidelijk hoe je bepaalde verf of coatings het beste gebruikt en krijgt daarmee meer een naslag-functie. Met het nieuwe Content Management Systeem voegt de webredactie eenvoudig nieuwe content toe en houdt zo de website relevant.

Oud design Redesign
Thales mobile view
Inhoud

CMS en Search engine


De website draait op Craft CMS en gebruikt Elasticsearch om de beste zoekresultaten te geven. We gebruiken een Content Delivery Network om op elk continent een snelle browse-ervaring te bieden. Ondanks de mix van nieuwe technieken voelt de website degelijk en vertrouwd.