Menu

Avery Dennison Spel

Een spel voor labelmaker Fasson Avery Dennison.

Werkzaamheden

Realisatie

Verhaal

Fasson Avery Dennison maakt labels voor de meest uiteenlopende bedrijven. Dus toen Avery Dennison een spel wilde hebben voor de European Label EXPO, moest eerst besloten worden op welk deel van de labelmarkt men zich zou concentreren. Er werd besloten het spel te laten spelen op een vliegveld, waar een groot aantal uiteenlopende producten van Fasson Avery Dennison geshowd konden worden, o.a. koerierslabels, security badges en bagage labels. Op het vliegveld is het de bedoeling om met een zogenaamde 'label-schieter' alle objecten die geen labels hebben van een label te voorzien. Objecten die geen label nodig hebben moeten natuurlijk vermeden worden en als ze geraakt worden dan verliest men zelfs punten. Om het geheel een fris uiterlijk te geven werd gekozen voor een helder design, met een groot aantal grapjes om mensen aan te trekken. Eén van de meeste opvallende grapjes is de vlieg die constant om het hoofd van de speler heen cirkelt en als die geraakt wordt, dan… 

Daarvoor zult u zelf het spel moeten spelen.


Wens van de klant:

Een spel voor de European Label EXPO, waarmee aandacht op de stand en de producten van Fasson Avery Dennison gevestigd wordt.


De oplossing van Oberon:

Een spel, waarbij je met een label-schieter objecten op een vliegveld van een label moet voorzien. Maar je moet alleen de producten raken die echt een label nodig hebben.

Bekijk onze

Recente Projecten

MEER OBERON PROJECTEN