Menu

Cheqqer - Where I'd Rather Be

Where I'd Rather Be is een Facebook campagne voor Cheqqer.

Werkzaamheden

Realisatie

Klant

Cheqqer

Verhaal

In Where I'd Rather Be selecteer je de vakantieplek waar jij op dit moment het liefst zou willen zijn. Vervolgens post je dit op je Facebook wall en krijg je een animatie te zien met foto's van die plek en interessante statistieken. In de call to action worden mensen opgeroepen om een review over hun favoriete bestemming te schrijven.

Doel van de campagne is het verzamelen van Facebook-profielen. Cheqqer gebruikt de Facebook login voor het inloggen op Cheqqer. Mensen die met de actie mee hebben gedaan, kunnen vervolgens met hun Facebookprofiel direct inloggen op Cheqqer.

Where I'd Rather be is een Facebook app. Op basis van Google Maps kunnen mensen hun favoriete bestemming uitkiezen. De plaatsen waar men uit kan kiezen komen uit de database van Cheqqer en zijn geplaatst op basis van de Google Maps API.

We verzamelen demografische gegevens uit de Facebook profielen van de mensen die mee doen om hier vervolgens interessante statistieken uit te tonen. (17% van de mensen die Sumatra leuk vinden, houden van Dire Straits).

De animatie wordt aangekleed met foto's uit de Cheqqer database en Flickr.

 

Bekijk onze

Recente Projecten

MEER OBERON PROJECTEN