Menu

Get Real - Pragmagic

Serious game voor artsen en onderzoekers om als hulpmiddel te gebruiken bij het opzetten van pragmatische clinical trials.

Bekijk de website

Werkzaamheden

Frontend development ⁄⁄ Backend development

Klant

IJsfontein

Verhaal

De Pragmagic tool is ontworpen door IJsfontein in opdracht van Get Real. De tool wordt gebruikt door artsen en onderzoekers als hulpmiddel bij het opzetten van pragmatische clinical trials, om in kaart te brengen wat het ware effect is van een behandelstrategie voor een patiënt.

IJsfontein heeft het design gedaan, wij de techniek. Het is een SPA (single page application) en gebouwd in React. Het heeft een simpele kleine back-end api die de projecten (trials) opslaat en de login/authenticatie voorziet. Verder zit alles in de front-end app. 

De gebruiker vult allerlei meerkeuze vragen in over de opzet van de trial en krijgt direct info over implicaties en uitdagingen die er kunnen ontstaan bij deze keuzes. Een totaaloverzicht van het niveau van implicaties wordt visueel weergegeven in de achtergrond door middel van verlichte ramen van gebouwen in de stad. Hiermee krijgt de gebruiker een totaalbeeld van hoe pragmatisch de opzet van de trial is. Het is een serious game, waardoor de UI (user interface) er bijzonder uit ziet (dus niet standaard) en is deze voorzien van de nodige animaties. Alle data over de vragen en antwoorden zitten in de app gebundeld als een grote datastructuur. Deze is geëxporteerd uit een Excel bestand die door de gebruiker ingevuld is, dit is dan weer door ijsfontein ontwikkeld.

Bekijk onze

Recente Projecten

MEER OBERON PROJECTEN