Menu

Hoe vier jij St. Patrick's Day?

Online campagne voor Ierland Toerisme.

Werkzaamheden

Realisatie

Klant

Ierland Toerisme

Verhaal

St.Patricks Day is de nationale feestdag van de Ieren. Het wordt in Ierland uitbundig gevierd, maar ook buiten Ierland, bijvoorbeeld in de VS, in Japan, en in Duitsland, zijn er grote festiviteiten. In Nederland zijn er tot nu toe weinig activiteiten, iets waar het Iers bureau voor Toerisme verandering in wel brengen. Want St. Patrick's Day is 'part of the brand'.
In deze campagne roepen we Nederlanders op te vertellen hoe zij deze dag gaan vieren. Ga je naar de Ierse pub, ga je naar Ierland of doe je iets heel anders...

De campagne bestaat uit een campagne-site, waar je informatie kunt vinden over de leukste plekken om St. Patricks Day te vieren in Nederland, Ierland en zelfs op Second Life, en drie filmpjes waarin iemand op zijn eigen, curieuze manier St.Patricksday viert. De filmpjes worden als aanjager gebruikt door ze binnen Google Gadget Ads en MSN Video te adverteren als video-advertentie.

Daarnaast zetten we boomerang-kaarten in, die bezoekers van populaire uitgaansgelegenheden dezelfde vraag stellen. Hoe vier jij St. Patrick's Day?

's Ochtends langs de deuren:


's Middags je eigen parade:


En 's avonds gezellig met zijn tweetjes:

Bekijk onze

Recente Projecten

MEER OBERON PROJECTEN