Menu

Infinitas Learning - Interactieve player

Interactieve player voor het afspelen van digitaal lesmateriaal.

Bekijk de website

Werkzaamheden

Frontend development

Klant

Infinitas

Verhaal

Infinitas Learning, de moedermaatschappij van onder andere Noordhoff uit Groningen, levert verschillende producten op het gebied van leren en lesgeven.

Elk van de uitgeverijen onder Infinitas heeft een eigen E-learning platform maar al het lesmateriaal is gestandaardiseerd naar één format (xml) zodat het lesmateriaal digitaal gebruikt kan worden maar ook in print. Om lesmateriaal binnen de verschillende E-learning platformen in te zetten, is ons (Oberon en Jungle Minds) gevraagd om een algemene 'player' te ontwikkelen.

Het is een interactieve player dus leerlingen kunnen het lesmateriaal niet alleen bestuderen maar ook direct oefeningen doen. Alle ingevulde antwoorden worden door de player automatisch nagekeken, behalve de open vragen.

In de nabije toekomst wordt de player uitgebreid met de functie om de antwoorden en resultaten naar de platformen te sturen, zodat dit gebruikt kan worden om de voortgang van de leerlingen bij te houden, eventueel voor het nakijken van oefeningen en het bijhouden van de cijfers van de leerlingen.

De player is geheel in JavaScript gebouwd. Hiervoor hebben we React gebruikt.

Bekijk onze

Recente Projecten

MEER OBERON PROJECTEN