Menu

Ireland Tourism - Ireland Rally game

Unieke Multiplayer rallygame voor Ireland Tourism.

Werkzaamheden

Realisatie

Klant

Ierland Toerisme

Verhaal

Voor Ireland Tourism ontwikkelden we een unieke multiplayer rallygame. Samen met een MSN-vriend(in) race je als rallyteam. De starter van het spel begint als bestuurder, de andere speler is de navigator en geeft aanwijzingen.

De game heeft een vijftal circuits, verspreid over de verschillende counties van Noord Ierland. Elk circuit heeft een aantal checkpoints die het team zo snel mogelijk moet bereiken. De navigator ziet op zijn kaart waar het volgende checkpoint zich bevindt. Met het kompas geeft de navigator de snelste route door. Naast de checkpoints zijn er ook obstakels en bonussen die invloed hebben op de gameplay.

De branding van Ireland Tourism is subtiel, maar doeltreffend aanwezig. Bij het starten van een rally zien beide spelers een korte video met highlights van het gebied waar de rally gereden wordt. Elke rally heeft visuele elementen die verwijzen naar de trekpleisters van Noord-Ierland. Zo geven de behaalde bonussen een aan de streek gerelateerde highlight. Na het bereiken van de finish worden deze bonussen getoond met een deeplink naar de Ireland Tourism-website.

Wat deze game zo leuk en uniek maakt is de gameplay, waarbij teamwork de snelste tijd oplevert. Omdat de locatie van de checkpoints en de obstakels steeds wijzigt, blijft het voor beide spelers een uitdaging om de snelste route te vinden.

Bekijk onze

Recente Projecten

MEER OBERON PROJECTEN