Menu

KLM E-cardcenter

E-card center voor KLM.

Werkzaamheden

Realisatie

Klant

KLM

Verhaal

Oberon Medialab ontwikkelde voor KLM een e-cardcenter met daarin kaarten met afbeeldingen van zwanen en leuke teksten voor verschillende situaties. Een mooie Flash-introductie brengt de kaarten bij de gebruiker.

Een managementmodule zorgt ervoor dat lokale KLM-organisaties het center kunnen onderhouden en updaten door kaarten toe te voegen. Het e-cardcenter werd in december 2002 in zes talen en veertig landen gelanceerd.

Oberon gebruikte ZOPE en Python om het centrum te bouwen.

Wens van de klant:

KLM wilde een e-cardcenter dat door verschillende lokale KLM-organisaties ingezet kon worden om de aantrekkelijkheid van de site te vergroten en klanten te laten terugkeren naar de site. Belangrijk was dat het in meerdere landen en meerdere talen beschikbaar zou zijn en door de lokale organisaties zelf te managen was.

De oplossing van Oberon:

Op basis van ZOPE en Python ontwikkelde Oberon een e-cardcenter, waarin KLM zelf plaatjes en teksten kon combineren met Flash-animaties.

Het resultaat:

Een e-cardcenter met daarin kaarten met afbeeldingen van zwanen en leuke teksten voor verschillende situaties. Een mooie Flash-introductie brengt de kaarten bij de gebruiker. In december 2002 in zes talen en in veertig landen gelanceerd.

Bekijk onze

Recente Projecten

MEER OBERON PROJECTEN