Menu

Kpito - E-learning

Een digitaal werkboek voor leerlingen op de basisschool.

Bekijk de website

Werkzaamheden

Full project

Klant

Kpito

Verhaal

Met de opkomst van E-learning heeft tablet-onderwijs ook een grote vlucht genomen. Er zijn diverse initiatieven, vaak met complexe software waardoor scholen hun organisatie moeten veranderen en leraren training nodig hebben om er mee om te kunnen gaan.

Kpito pakt het heel anders aan. Lekker laagdrempelig met oefenlesjes voor de lagere school die precies zijn afgestemd op de Nederlandse leerdoelen. Leerlingen kunnen makkelijk aan de slag en de leraar ziet live op het dashboard wat de voortgang is en bij wie hij even wat extra uitleg moet geven. Dat zorgt voor meer aandacht voor de leerlingen die het nodig hebben. De volgende stap is adaptiviteit: het niveau van de opgaven past zich vanzelf aan aan het niveau van de leerling. Hierdoor krijgt ieder kind precies de juiste hoeveelheid uitdaging. 

Oberon ontwikkelde voor Kpito de app voor Android tablets we hebben hier React Native voor gebruikt. Intussen zijn we bezig met een web-based versie in React die op alle apparaten kan werken en ook op elektronische schoolborden voor klassikaal gebruik.

Kpito

Bekijk onze

Recente Projecten

MEER OBERON PROJECTEN