Menu

De Boer - My de Boer

Dashboard voor de medewerkers en klanten van De Boer.

Werkzaamheden

Full project

Klant

De Boer

Verhaal

De Boer Structures levert tijdelijke constructies voor evenementen op elke locatie. Al eerder maakten we, samen met Jungle Minds, de website voor De Boer en nu hebben we ook een nieuw onderdeel ontwikkeld: My De Boer.

Wanneer de medewerkers van De Boer en hun klanten zich gaan voorbereiden op een nieuw project, dan komt er veel papierwerk bij kijken. Tekeningen, notities, opdrachtbevestigingen, contracten, contactgegevens, facturen, etc. etc. Om deze documenten gemakkelijk te delen en te bewaren op een logische plaats, hebben wij My De Boer ontwikkelt. Een portaal op de website van De Boer waar je met een eigen login toegang krijgt tot je dashboard.

Op de dashboard zijn op een overzichtelijke manier de mappen georganiseerd zodat je gemakkelijk de documenten, afbeeldingen, contactpersonen, etc. kan terug vinden. Je hoeft nooit meer een document te vergeten of bang te zijn om per ongeluk een document in de prullenbak te gooien, want het staat allemaal online. Allemaal via een innovatieve koppeling die direct synchroniseert met het file-systeem van De Boer.

Tenslotte hebben medewerkers een nog uitgebreidere set aan informatie, zodat er één plek is gecreëerd waar je alles kon opzoeken en regelen voor je klant.

Bekijk onze

Recente Projecten

MEER OBERON PROJECTEN