Menu

Panalpina Warehousing System

Altijd en overal de voorraad bijhouden.

Werkzaamheden

Realisatie

Klant

Panalpina

Verhaal

Om over te gaan van een oud voorraadprogramma zocht Panalpina naar een nieuw stuk software. In overleg met ons, kwamen we tot de conclusie dat het bijhouden van de voorraad, zowel op locatie als op elk gewenste plek, het beste mogelijk is door gebruik te maken van een 'website'; websoftware dus.

Alle handelingen die betrekking hebben op het binnenkomen van goederen bij deze expediteur gaan via de software. Van het invoeren van in- of uitslag door de administratie, de verwerking in het magazijn tot het aanmaken en printen van AWB labels is mogelijk. Daarnaast is het ten alle tijden mogelijk de huidige voorraad op elke gewenste manier te bekijken. Een extra bijkomend voordeel van het gebruik van internet, is de mogelijkheid voor de klanten van Panalpina om hun verstuurde goederen te volgen.

Er is real-time te bekijken of de goederen al zijn binnengekomen, al zijn uitgeslagen of nog in het magazijn zijn. Op dit moment wordt er nog gewerkt aan verdere mogelijkheden van het programma. Vanaf het ontwerp is er rekening gehouden met eventuele uitbreidingen.

Bekijk onze

Recente Projecten

MEER OBERON PROJECTEN