Menu

Quizzes and Cards - Website met virale tools

Geanimeerde e-cards, interactieve quizzes, een gratis horoscoop service en een fantastische screensaver betrekken de bezoekers bij dit totaalconcept.

Werkzaamheden

Realisatie

Verhaal

Doordat de figuurtjes uit de e-cards terugkomen in de quizzen en de screensaver wordt de herkenbaarheid voor de gebruiker groter. In de screensaver kunnen gebruikers de levens van de personages van dag tot dag volgen. Bovendien zit er een ingebouwde dagelijkse horoscoop in, hetgeen de screensaver net dat beetje extra geeft dat ervoor zorgt dat hij lang blijft fascineren.

Wens van de klant:

Een website met een aantal virale tools, specifiek gericht op een vrouwelijke doelgroep. De doelstelling was te meten of dergelijke virale tools een hoger aantal gebruikers en bezoekers aan de doelsite oplevert dan direct adverteren voor de doelsite.

De oplossing van Oberon:

Een uitgebreide e-card, met leuk geanimeerde e-cards, interactieve quizzen en een screensaver met een ingebouwde horoscoop.

Het resultaat:

Een site waar de gebruiker zeer veel interactieve mogelijkheden heeft, uitgevoerd in een consistente stijl en met een groot aantal verrassingen die de site uitermate aantrekkelijk maken.

Bekijk onze

Recente Projecten

MEER OBERON PROJECTEN