Menu

T-Mobile Helpt

Schrijf je in voor een workshop Smartphone via de website T-Mobile Helpt.

Bekijk de website

Werkzaamheden

Frontend development ⁄⁄ Design

Klant

T-Mobile

Verhaal

Op de T-Mobile Helpt website kunnen mensen zich inschrijven voor workshops Smartphone die gegeven worden in de T-Mobile Shops overal in het land.

Het aandeel smartphones in Nederland zit intussen boven de 85%. Bijna iedereen dus. Toch is er een doelgroep die moeite heeft met het gebruik ervan; veelal wat oudere mensen. Daarom is T-Mobile het initiatief 'T-Mobile Helpt' begonnen met workshops Smartphone te geven in de T-Mobile shops.

Bij zo'n mooi initiatief hoort natuurlijk ook een mooie duidelijke website waar mensen zich kunnen aanmelden voor de workshops. Dat is www.t‑mobilehelpt.nl geworden.

Strak design

Responsive en heel eenvoudig in gebruik


Bij de ontwikkeling van de website hebben we speciaal rekening gehouden met de niet zo ervaren computergebruikers: een korte flow met weinig pagina's en zo min mogelijk opties en afleidingen.

techniek

Craft CMS


We hebben de website gebouwd op basis van het craft CMS waar we veel mee werken tegenwoordig. In de Craft admin kunnen de beheerders van T-Mobile gemakkelijk zien wie zich voor welke workshop heeft ingeschreven.

Bekijk onze

Recente Projecten

MEER OBERON PROJECTEN