Menu

Thales Connect

Dé app voor Thales medewerkers om elkaar te vinden en te weten wat er speelt.

Download voor android Download voor iphone Bekijk de website

Werkzaamheden

Full project

Klant

Thales

Verhaal

Thales heeft in de wereld een vooraanstaande positie in uiterst geavanceerde radarsystemen. Misschien staan radarsystemen wat ver van je af, maar Thales ontwikkelde ook het OV-Chipkaartsysteem dat we in Nederland gebruiken. Zij waren één van de eersten met dit systeem en zijn daardoor marktleider in Nederland.

De Thales Connect app is een nieuws app voor iedereen die Thales wil volgen.

Beschikbaarheid

iOS en Android


De app is voor iOS en Android ontwikkeld en is voor iedereen gratis te downloaden. Daarnaast kan je aangeven of je de app in het Nederlands of Engels wilt gebruiken.

Thales mobile view
Medewerkers

Intern nieuws en activiteiten


Thales had ons gevraagd om een nieuws app te ontwikkelen met daarin een apart gedeelte voor de medewerkers van Thales. Wij hebben de optie gemaakt om in te loggen. Zo kunnen zij een eigen profiel maken en kunnen zij zich inschrijven voor activiteiten.
De medewerkers kunnen ook tags selecteren om nieuwsberichten te filteren. Zo krijg je altijd het nieuws te zien dat voor jou van belang is.

Inhoud

Hobby’s, Expertises en Afdelingen


Door je eigen profiel aan te maken laat je zien op welke afdeling je werkt, wat je leuk vindt om te doen en waar je goed in bent. Via emailadres of social media accounts kunnen Thales medewerkers snel en gemakkelijk contact met elkaar leggen. Zo leer je nog eens nieuwe collega’s kennen.

Thales mobile view
Thales Nederland

In het kort


Er werken ongeveer 1800 mensen bij Thales Nederland, verdeeld over vijf locaties. Thales is gespecialiseerd in de volgende branches: Defensie, Transport en Veiligheid.

Thales mobile view
CMS

Craft


Het CMS is met Craft gemaakt. Wij hebben de blokken vormgegeven zodat Thales zelf mooi opgemaakte nieuwsberichten kan aanmaken. Deze nieuws app is ter vervanging van het papieren medewerkers blad van Thales.