Menu

Tiphosi - Sportfoto app

Sportnieuws op z'n allermooist: de emotie van wedstrijden, vast gelegd door 's werelds beste sportfotografen.

Download voor android Download voor iphone Bekijk de website

Werkzaamheden

Frontend development ⁄⁄ Design

Klant

Tiphosi

Verhaal

Tiphosi is een enthousiaste startup van drie broers. Ze veroveren met hun app de harten van sportliefhebbers. De app verslaat sportwedstrijden in beeld. De foto's prikkelen je emotie en geven je het gevoel dat je erbij was. Door de app te personaliseren, zie je vooral je favoriete sporten en competities. Voor Tiphosi hebben we de app ontwikkeld en het CMS voor de redactie. We hebben gekozen voor een clean design met focus op de foto's en een eenvoudige user interface. We gebruiken voor de app de programmeertaal Swift.

Update: De app is nu ook beschikbaar voor Android. Daarnaast kan hij nu ook gedownload worden voor op de iPad en tablet en is er een speciale Studio Rio editie gelanceerd voor de Olympische Spelen 2016! 

Ben je benieuwd? Meld je dan aan op www.tiphosi.nl

Beleef

De Olympische Spelen 2016


Voor de Olympische Spelen is Studio Rio gelanceerd. De Studio Rio app is de Olympische editie van de Tiphosi app. De functionaliteit van de app is uitgebreid met video’s, nu kan je de dagelijkse uitzendingen bekijken vanuit Studio Rio. Je hoeft niets te missen van de Olympische Spelen met de Studio Rio app van Tiphosi.

Tiphosi mobile view
Interface

Swipe


De interface werkt ook door middel van swipen. Swipe verticaal om van evenement naar evenement te wisselen. Swipe heen en weer voor foto’s binnen een evenement.

persoonlijk

Aanpasbaar


Iedereen heeft zijn favoriete sporten. Daarom kan je in de app op sport filteren en is de app aan te passen zodat je altijd (eerst) je favoriete sporten zien krijgt.

Tiphosi customisation
Fotografie

Mooie sportfoto's


Hele mooie foto’s, dat is de basis van de Tiphosi app. Deze foto’s zijn voorzien van verhalen en statistieken.

Thales mobile view
Geoptimaliseerd voor

iPad


Tiphosi is het mooist op de iPad en tablet.

“Er is niets mooier dan werken met een team verschillende mensen die elkaar versterken en zodoende iets maken dat mooier en beter is dan wat iemand alleen ooit had kunnen bereiken.“

Hans-Peter Harmsen Hans-Peter Harmsen • Oprichter

Bekijk onze

Recente Projecten

MEER OBERON PROJECTEN