Menu

TMC - Employeneurship

Een online, responsive platform voor TMC: een uniek gezelschap van technische professionals.

Bekijk de website

Werkzaamheden

Frontend development ⁄⁄ Backend development

Klant

TMC

Verhaal

De term 'Employeneurship' is bedacht door TMC en staat voor het handelen als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het biedt deskundigen zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

In samenwerking met Jungle Minds hebben wij een online, responsive platform ontwikkeld voor TMC waarmee meer interactie met de gebruiker wordt gecreëerd en waarin de de expertisegebieden (business cells) van TMC beter naar voren komen.

indrukwekkend

Sfeervol en responsive


Het online platform bevat veel sfeerimpressies en vloeiende overgangen. Natuurlijk is het platform volledig responsive en geoptimaliseerd voor mobiel en tablet.

TMC website op laptop
interactief

De interactieve dialoog


Oberon heeft een interactieve dialoog ontwikkeld in het online platform. Op deze manier wordt interactie gecreëerd en de gebruiker op weg geholpen naar het vinden van de juiste informatie.

persoonlijk

Test je vaardigheden


Speciaal voor (toekomstige) employeneurs biedt het online platform de WO Light test. Met behulp van deze test krijg je inzicht in hoe goed jouw vaardigheden zijn en hoe jij je verder kunt ontwikkelen.

techniek

Craft CMS


We hebben het online platform gebouwd op basis van het Craft CMS waar we veel mee werken tegenwoordig. In de Craft admin kunnen de beheerders van TMC verschillende soorten content beheren.