Menu

Van Esch - E-commerce website

Zo mooi zou elke e-commerce website moeten zijn.

Bekijk de website

Werkzaamheden

Full project

Klant

Van Esch

Verhaal

Het familiebedrijf van Esch is gespecialiseerd in de productie van garderobesystemen en entreeaccessoires.

Vanuit de gedachte dat de entree van een gebouw veel zegt over de mensen die er gebruik van maken, leveren zij sinds 1972 producten en maatwerk aan bedrijven en particulieren.

Het doel

De opdracht


Oberon kreeg de opdracht een website te maken die aansluit bij het exclusieve design van de producten en tevens als nieuw verkoopkanaal dient.

Van Esch product page
Van Esch product page
Ajax app on iphone
Het resultaat

Nieuwe website


De nieuwe website bedient verschillende doelgroepen (b2b, b2c en dealers) en combineert inspiratie met de geavanceerde Craft Commerce-webshop. Ook op mobiel is inspiratie de eerste ingang. Vanuit sfeerbeelden zoomt de bezoeker in op producten en voegt deze eenvoudig toe aan de winkelwagen.

Op de productpagina’s combineren we sfeerbeelden met voorbeelden van toepassingen. De bezoeker kiest eenvoudig verschillende opties of kleuren. We bieden zo een korte weg naar het selecteren van de gewenste uitvoering, terwijl we de bezoeker inspireren met alternatieven of relevante producten.

“Er is niets mooier dan werken met een team verschillende mensen die elkaar versterken en zodoende iets maken dat mooier en beter is dan wat iemand alleen ooit had kunnen bereiken.“

Hans-Peter Harmsen Hans-Peter Harmsen • Oprichter

Bekijk onze

Recente Projecten

MEER OBERON PROJECTEN