Menu

VI Nieuwsbal

De nieuwsbal van VI verschijnt als notify-icon als er nieuws is op de VI-site.

Werkzaamheden

Realisatie

Klant

Voetbal International

Verhaal

De nieuwsbal die Oberon voor Voetbal International gemaakt had was heel populair en zorgde voor veel bezoekers op de site. Door een nieuwe versie van de nieuwsbal te maken, was het mogelijk nog meer te halen uit dit succes.

De informatie-uitwisseling met de server van VI vindt plaats door middel van XML. Het bezoek dat de bal naar de site haalt, wordt direct gemeten in het eigen systeem van VI.

De nieuwsbal toont het laatste voetbalnieuws door middel van een notify-icon. De nieuwe versie heeft heel uitgebreide instellingsmogelijkheden. Belangrijker nog, VI kan een vinger aan de pols houden wat betreft de keuzes van mensen en welke clubs ze graag zien. Deze gegevens, alsmede de clicks die de nieuwsbal genereert worden allemaal gemeten. De resultaten worden via sitestat, het pakket waarmee VI werkt, getoond.

Het resultaat is een nieuwsbal die niet alleen prettig is voor de gebruikers, maar ook voor VI. Hij levert niet alleen sitebezoek op, maar ook belangrijke gegevens over de wensen van geregistreerde gebruikers.

Bekijk onze

Recente Projecten

MEER OBERON PROJECTEN