Menu

Bij Oberon hechten wij veel belang aan ons team. We zijn constant bezig elkaar te versterken en te verbeteren als professionals. Dat de onderlinge sfeer zo goed is, kan komen doordat we daar op selecteren. Of omdat we beneden een bar hebben...

Gert
MANAGEMENT

Gert Braun

Gert is als operations director onderdeel van de directie van Oberon. Samen met Hans-Peter en Richard is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en de manier van werken bij Oberon.

HP
MANAGEMENT

Hans-Peter Harmsen

Hans-Peter is oprichter van Oberon en deed dit in 1993, het jaar dat Marc Andreessen met de eerste Mosaic browser kwam.

Als managing director heeft hij de dagelijkse leiding en is veel bezig met de strategie. Ten slotte is hij ook verantwoordelijk voor meerdere grote accounts.

rdb
STRATEGY

Richard de Boer

Richard is onze strateeg. Als gecertificeerd Scrum Product Owner draagt hij samen met onze klanten bij aan de ontwikkeling van vernieuwende online producten.

Chin
ENGINEERING

Jie Chin

Chin is onze veelzijdige senior programmeur. Hij is expert in PHP en Java (voor Android).

Miek2016
SERVICE

Miek ten Brummelhuis

Miek heeft als management en project assistent een zeer veelzijdige functie, variërend van administratie tot het testen van nieuwe sites en apps en van projectmanagement tot human resources. Daarnaast is ze ook nog Scrum Master.

rvw
EXPERIENCE

Richard van Willegen

Richard is interactie ontwerper en ervaren front-end developer. Zijn expertises liggen op het gebied van HTML5, CSS3 en JavaScript. Hij kan elke website responsive maken.

Angela
SERVICE

Angela Duys

Angela is management en project assistent. Een veelzijdige functie met taken als; projectmanagement, office management, content management van de Oberon website en social media en het testen van nieuwe sites en apps.

Jur2016
ENGINEERING

Jurriaan Ruitenberg

Jur is senior programmeur en de eerste om nieuwe technieken tot op de bodem uit te zoeken. Zijn kennis reikt van webtalen zoals PHP en ASP.NET naar Java en de Android SDK. Als veelzijdige ontwikkelaar is hij bij de meeste projecten van ons betrokken.

Sho
EXPERIENCE

Sho Stegmeijer

Sho is experience en interaction designer. Hij is betrokken bij onze apps en websites. Met zijn kennis van front-end en interactie creëert hij websites die naadloos werken op elk scherm.

Ray
ENGINEERING

Raymond Kiekens

Raymond is een echte PHP-programmeur. Jarenlange ervaring die zich uit in een grondige kennis van ons favoriete platform Symfony2.

Karen
EXPERIENCE

Karen de Graaf

Karen werkt bij ons als front-end developer. Ze is pas sinds kort werkzaam als front-end developer, haar achtergrond ligt in de Media en Cultuur sector. Ze kan zich goed verplaatsen in de gebruiker en wil altijd meer leren over development. Voor nu ligt haar focus op Javascript, zodat ze daar binnenkort elke vraag over kan beantwoorden.

Ran
EXPERIENCE

Ranjit Singh

Ranjit is front-end developer. Alles op het gebied van HTML, CSS en Javascript wil hij te weten komen en werkt daar ook hard aan.

Gijs2016
ENGINEERING

Gijs Kattenberg

Gijs is een veelzijdige developer. Hij blinkt uit in HTML 5, maar is ook een ster in Javascript en PHP. Nieuwe talen leren is voor hem geen probleem, hij pakt dan ook zowel front-end als back-end programmeren met beide handen aan.

Dave
EXPERIENCE

Dave de Wilde

Dave is front-end developer en werkt bij ons aan responsive websites.

Kelly2016
ENGINEERING

Kelly de Haan

Kelly werkt bij ons als medior developer op het gebied van mobile development. Ze heeft een achtergrond in de klassieke talen en na een open course van MIT heeft ze besloten om haar zinnen te zetten op programmeren. Na een traineeship is ze nu bij ons in vaste dienst.

jari-zwarts
ENGINEERING

Jari Zwarts

Jari is front-end developer. Hij is een echte probleem oplosser en pakt snel nieuwe programma’s op.

Vuong
ENGINEERING

Vuong Pham

Vuong is Android developer en werkt bij ons aan verschillende apps. Naast Android is hij bezig met webapplicaties en wil hij zijn kennis uitbreiden met iOS apps, AngularJs en Unity 3D.

Jochem
ENGINEERING

Jochem Tijhuis

Jochem is back-end developer. Met zijn ervaring en kennis van verschillende programma’s is hij breed inzetbaar.

Duy
ENGINEERING

Duy Tran

Duy is vierdejaars student Informatica Software Engineering aan de HvA en werkt bij ons op oproepbasis aan iOS en Android development projecten.

Sophie
EXPERIENCE

Sophie Elzinga

Sophie is UX designer. Ze is betrokken bij verschillende websites en apps. Na haar stage en afstudeerproject bij ons te hebben gedaan is ze nu bij ons in dienst getreden.

Chris
ENGINEERING

Chris Verra

Chris is derdejaars student Software Engineering aan de HvA. Bij ons is hij op oproepbasis werkzaam op het gebied van iOS development.

Joris S
ENGINEERING

Joris Steenmans

Joris is derdejaars student Software Engineering aan de HvA. Bij ons is hij op oproepbasis werkzaam op het gebied van web development.

Marco
ENGINEERING

Marco Driessen

Marco is iOS app developer. Hij heeft wat omwegen gemaakt om hier te komen. Toen hij bij The App Academy begon, kwam hij erachter dat programmeren niet alleen zijn hobby is maar waar hij een carrière in wil maken. Op The App Academy leerde hij Objective-C en Swift. Bij ons zal hij zich verder ontwikkelen in iOS.

Dennis
ENGINEERING

Dennis Merrell

Dennis is back-end developer. Hij is geboren in Nederland, maar heeft ook in Engeland en Singapore gewoond. Dennis is een veelzijdige back-end developer die ook ervaring heeft op front-end gebied. Daarnaast heeft hij ook nog eens zeer veel ervaring met het testen van systemen. 

Tom
ENGINEERING

Tom van den Bogaart

Tom is iOS developer. Hij heeft de Bachelor Kunstmatige Intelligentie op zak en was voordat hij bij ons kwam werken, werkzaam als webdeveloper voor zijn eigen bedrijf. Hij heeft een goed gevoel voor customer experience en zou zich naast iOS programming ook verder willen ontwikkelen op het gebied van front-end development.

Aafke
ENGINEERING

Aafke Smal

Aafke is back-end developer. Een paar jaar geleden ontdekte ze haar interesse voor programmeren tijdens haar studie Cultuurwetenschappen. Ze heeft ook een bachelor in Future Planet Studies en in Filosofie.

Stijn
EXPERIENCE

Stijn Bessem

Stijn is onze stagiair UX design, hij heeft de particuliere opleiding MultiMedia Engineer gevolgd aan het CMM College en afgerond.

Jordi
ENGINEERING

Jordi Hendrix

Jordi werkt bij ons als back-end developer. Met zijn kritische blik en sterke technische kennis is hij de eerste nieuwkomer in 2017 die ons team komt versterken.

Misha
ENGINEERING

Misha Rigot

Misha is onze stagiair back-end development. Hij is tweedejaars student Software Engineering aan de HvA.

Wil je met ons aan een mooi product werken? Laat het dan weten. Wij kunnen altijd goede mensen gebruiken. Bekijk de vacatures