Menu

Bij Oberon hechten wij veel belang aan ons team. We zijn constant bezig elkaar te versterken en te verbeteren als professionals. Dat de onderlinge sfeer zo goed is, kan komen doordat we daar op selecteren. Of omdat we beneden een bar hebben...

Gert
MANAGEMENT

Gert Braun

Gert is als operations director onderdeel van de directie van Oberon. Samen met Hans-Peter en Richard is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en de manier van werken bij Oberon.

HP
MANAGEMENT

Hans-Peter Harmsen

Hans-Peter is oprichter van Oberon en deed dit in 1993, het jaar dat Marc Andreessen met de eerste Mosaic browser kwam.

Als managing director heeft hij de dagelijkse leiding en is veel bezig met de strategie. Ten slotte is hij ook verantwoordelijk voor meerdere grote accounts.

rdb
STRATEGY

Richard de Boer

Richard is onze strateeg. Als gecertificeerd Scrum Product Owner draagt hij samen met onze klanten bij aan de ontwikkeling van vernieuwende online producten.

Chin
ENGINEERING

Jie Chin

Chin is onze veelzijdige senior programmeur. Hij is expert in PHP en Java (voor Android).

Miek2016
SERVICE

Miek ten Brummelhuis

Miek heeft als projectleider en Scrum Master een zeer veelzijdige functie, variërend van administratie tot het testen van nieuwe sites en apps tot human resources. 

rvw
EXPERIENCE

Richard van Willegen

Richard is senior front-end developer en vaak lead developer binnen een project. Zijn expertises liggen op het gebied van HTML5, CSS3 en JavaScript. Hij kan elke website responsive maken.

Angela
SERVICE

Angela Duys

Angela is management en project assistent. Een veelzijdige functie met taken als; projectmanagement, office management, financiële administratie, content management van de Oberon website en de social media en het testen van nieuwe sites en apps.

Jur2016
ENGINEERING

Jurriaan Ruitenberg

Jur is senior programmeur en de eerste om nieuwe technieken tot op de bodem uit te zoeken. Zijn kennis reikt van webtalen zoals PHP en ASP.NET naar Java en de Android SDK. Als veelzijdige ontwikkelaar is hij bij de meeste projecten van ons betrokken.

Sho
EXPERIENCE

Sho Stegmeijer

Sho is senior experience en interaction designer. Hij is betrokken bij onze apps en websites. Met zijn kennis van front-end en interactie creëert hij websites die naadloos werken op elk scherm.

Ray
ENGINEERING

Raymond Kiekens

Raymond is een echte PHP-programmeur. Jarenlange ervaring die zich uit in een grondige kennis van ons favoriete platform Symfony2.

Karen
EXPERIENCE

Karen de Graaf

Karen werkt bij ons als front-end developer. Haar achtergrond ligt in de Media en Cultuur sector. Ze kan zich goed verplaatsen in de gebruiker en wil altijd meer leren over development. 

Ran
EXPERIENCE

Ranjit Singh

Ranjit is front-end developer. Alles op het gebied van HTML, CSS en Javascript wil hij te weten komen en werkt daar ook hard aan.

Gijs2016
ENGINEERING

Gijs Kattenberg

Gijs is een veelzijdige developer. Hij blinkt uit in HTML 5, maar is ook een ster in Javascript en PHP. Nieuwe talen leren is voor hem geen probleem, hij pakt dan ook zowel front-end als back-end programmeren met beide handen aan.

Dave
EXPERIENCE

Dave de Wilde

Dave is front-end developer en werkt bij ons aan responsive websites.

Kelly
ENGINEERING

Kelly de Haan

Kelly werkt bij ons als mobile developer. Ze heeft een achtergrond in de klassieke talen, maar is na een Open Course van MIT overgestapt op programmeren. Ze doet altijd mee aan de Oberon Food Fights, op vrijdagavond speelt ze bij ons bordspellen met de andere collega’s en de rest van de tijd maakt ze native apps.

jari-zwarts
ENGINEERING

Jari Zwarts

Jari is front-end developer. Hij is een echte probleem oplosser en pakt snel nieuwe programma’s op.

Jochem
ENGINEERING

Jochem Tijhuis

Jochem is back-end developer. Met zijn ervaring en kennis van verschillende programma’s is hij breed inzetbaar.

Duy
ENGINEERING

Duy Tran

Duy werkt bij ons aan iOS en Android development projecten. Hij heeft zijn stage en afstudeerstage bij ons gelopen en werkt nu full-time bij ons.

Chris
ENGINEERING

Chris Verra

Chris is vierdejaars student Software Engineering aan de HvA. Bij ons is hij werkzaam op het gebied van iOS development. Zijn studie rondt hij in deeltijd af.

Joris S
ENGINEERING

Joris Steenmans

Joris is vierdejaars student Software Engineering aan de HvA. Bij ons is hij op oproepbasis werkzaam op het gebied van web development.

Marco
ENGINEERING

Marco Driessen

Marco is iOS app developer. Hij heeft wat omwegen gemaakt om hier te komen. Toen hij bij The App Academy begon, kwam hij erachter dat programmeren niet alleen zijn hobby is maar waar hij een carrière in wil maken. Op The App Academy leerde hij Objective-C en Swift. Bij ons zal hij zich verder ontwikkelen in iOS.

Aafke
ENGINEERING

Aafke Smal

Aafke is back-end developer. Een paar jaar geleden ontdekte ze haar interesse voor programmeren tijdens haar studie Cultuurwetenschappen. Ze heeft ook een bachelor in Future Planet Studies en in Filosofie.

Jordi
ENGINEERING

Jordi Hendrix

Jordi werkt bij ons als back-end developer. Met zijn kritische blik en sterke technische kennis is hij de eerste nieuwkomer in 2017 die ons team komt versterken.

Misha
ENGINEERING

Misha Rigot

Misha werkt bij ons op oproepbasis als back-end developer. Hij is derdejaars student Software Engineering aan de HvA.

Wouter
ENGINEERING

Wouter Steggerda

Wouter houdt ervan om dingen te maken, mee te denken met ideeën en concepten en die realiseren. Dat doet hij bij Oberon als software developer.

Wouterv 2
EXPERIENCE

Wouter Versluijs

Wouter is front-end developer en heeft een achtergrond in Multi-media design. Hij is sterk in nieuwe technieken eigen maken. In zijn vrije tijd speelt hij games, gaat hij naar de bioscoop of werkt hij aan side-projects. Bij ons wil hij, naast front-end development, meer motion design gaan implementeren in projecten en werken aan native mobile development projecten.

Maarten 1
ENGINEERING

Maarten de Graaf

Maarten is derdejaars student Informatie aan de Hogeschool in Rotterdam en loopt stage bij ons. Hij volgt nieuwe technologieën op de voet, is zelfstandig en houdt er van om problemen op te pakken. Bij ons wil hij meer leren over het planmatig oppakken van projecten.

Thomas 1
EXPERIENCE

Thomas Zwarts

Thomas (broertje van Jari - ook wel kleine Jari genoemd, ook al is hij langer) loopt bij ons stage, hij is tweedejaars student Applicatieontwikkeling aan het ROC in Almere. In zijn vrije tijd werkt hij aan kleine projecten en leert hij zichzelf iets nieuws. Bij ons kan hij praktijkervaring op doen en nog beter worden in React en Redux.

Ian 2
EXPERIENCE

Ian Saras

Ian werkt bij ons als front-end developer. Hij is goed in het signaleren van problemen en het oplossen er van. In zijn vrije tijd gaat hij longboarden of zwemmen en reist hij graag. 

Wil je met ons aan een mooi product werken? Laat het dan weten. Wij kunnen altijd goede mensen gebruiken. Bekijk de vacatures