Menu

Bij Oberon hechten wij veel belang aan ons team. We zijn constant bezig elkaar te versterken en te verbeteren als professionals. Dat de onderlinge sfeer zo goed is, kan komen doordat we daar op selecteren. Of omdat we beneden een bar hebben...

Gert
OPERATIONS

Gert Braun

Gert is als operations director onderdeel van de directie van Oberon. Samen met Hans-Peter en Richard is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en de manier van werken bij Oberon.

HP
MANAGEMENT

Hans-Peter Harmsen

Hans-Peter is oprichter van Oberon en deed dit in 1993, het jaar dat Marc Andreessen met de eerste Mosaic browser kwam.

Als managing director heeft hij de dagelijkse leiding en is veel bezig met de strategie. Ten slotte is hij ook verantwoordelijk voor meerdere grote accounts.

rdb
STRATEGY

Richard de Boer

Richard is onze strateeg. Als gecertificeerd Scrum Product Owner draagt hij samen met onze klanten bij aan de ontwikkeling van vernieuwende online producten.

Chin
ENGINEERING

Jie Chin

Chin is onze veelzijdige senior programmeur. Hij is expert in PHP en Java (voor Android).

Miek
SERVICE

Miek ten Brummelhuis

Miek heeft als management assistent een zeer veelzijdige functie, variërend van administratie tot het testen van nieuwe sites en apps en van projectmanagement tot human resources. Daarnaast is ze ook nog Scrum Master.

rvw
EXPERIENCE

Richard van Willegen

Richard is interactie ontwerper en ervaren front-end developer. Zijn expertises liggen op het gebied van HTML5, CSS3 en JavaScript. Hij kan elke website responsive maken.

Angela
SERVICE

Angela Duys

Angela vervult, naast Miek, ook de rol van management assistent. Zij zorgt voor office management, de website van Oberon, social media, het testen van nieuwe sites en apps en projectmanagement.

Jur
ENGINEERING

Jurriaan Ruitenberg

Jur is senior programmeur en de eerste om nieuwe technieken tot op de bodem uit te zoeken. Zijn kennis reikt van webtalen zoals PHP en ASP.NET naar Java en de Android SDK. Als veelzijdige ontwikkelaar is hij bij de meeste projecten van ons betrokken.

Sho
EXPERIENCE

Sho Stegmeijer

Sho werkt als experience en interaction designer. Hij is betrokken bij onze apps en websites. Met zijn kennis van front-end en interactie creëert hij websites die naadloos werken op elk scherm.

Jef
ENGINEERING

Jeffrey Zutt

Jeffrey is developer bij Oberon. Met een flinke dosis veelzijdige kennis is hij op veel plaatsen inzetbaar.

Dave
EXPERIENCE

Dave de Wilde

Dave werkt als front-end developer aan responsive websites.

Ray
ENGINEERING

Raymond Kiekens

Raymond is een echte PHP-programmeur. Jarenlange ervaring die zich uit in een grondige kennis van ons favoriete platform Symfony2.

Ran
EXPERIENCE

Ranjit Singh

Ranjit is front-end developer. Alles op het gebied van HTML, CSS en Javascript wil hij te weten komen en werkt daar ook hard aan.

Gijs
ENGINEERING

Gijs Kattenberg

Gijs is een veelzijdige developer. Hij blinkt uit in HTML 5, maar is ook een ster in Javascript en PHP. Nieuwe talen leren is voor hem geen probleem, hij pakt dan ook zowel front-end als back-end programmeren met beide handen aan.

Kelly
ENGINEERING

Kelly de Haan

Kelly is een junior developer op het gebied van mobile development. Ze heeft een achtergrond in de klassieke talen en na een open course van MIT heeft ze besloten om haar zinnen te zetten op programmeren. Na een traineeship is ze nu bij ons in vaste dienst.

Jochem
ENGINEERING

Jochem Tijhuis

Jochem is onze nieuwe back-end developer. Met zijn ervaring en kennis van verschillende programma’s is hij breed inzetbaar.

Vuong
ENGINEERING

Vuong Pham

Vuong is na zijn stage in 2013 in dienst gegaan bij Oberon en ontwikkelt verschillende Android apps. Hij zit in het laatste jaar van zijn studie Informatica. Naast Android is Vuong bezig geweest aan webapplicaties en wilt zijn kennis uitbreiden met iOS apps, AngularJs en Unity 3D.

Duy
ENGINEERING

Duy Tran

Duy is vierdejaars student Informatica software engineering en werkt bij ons aan iOS en Android development projecten.

jari-zwarts
ENGINEERING

Jari Zwarts

Jari werkt bij ons als front-end developer. Hij is een echte probleem oplosser en pakt snel nieuwe programma’s op.

mo-el-kawakibi
ENGINEERING

Mohammed el Kawakibi

Mohammed is onze stagiair, hij studeert Informatica aan de HvA. Hij gaat zich bij ons verder ontwikkelen op het gebied van Android en web development.

sophie-elzinga-1
EXPERIENCE

Sophie Elzinga

Sophie is onze stagiaire UX design, ze is vierdejaars student Communication en Multimedia Design aan de HvA.

Wil je met ons aan een mooi product werken? Laat het dan weten. Wij kunnen altijd goede mensen gebruiken. Bekijk de vacatures