Menu

Bij Oberon hechten wij veel belang aan ons team. We zijn constant bezig elkaar te versterken en te verbeteren als professionals. Dat de onderlinge sfeer zo goed is, kan komen doordat we daar op selecteren. Of omdat we beneden een bar hebben...

Gert
MANAGEMENT

Gert Braun

Gert is als operations director onderdeel van de directie van Oberon. Samen met Hans-Peter en Richard is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en de manier van werken bij Oberon.

HP
MANAGEMENT

Hans-Peter Harmsen

Hans-Peter is oprichter van Oberon en deed dit in 1993, het jaar dat Marc Andreessen met de eerste Mosaic browser kwam.

Als managing director heeft hij de dagelijkse leiding en is veel bezig met de strategie. Ten slotte is hij ook verantwoordelijk voor meerdere grote accounts.

rdb
STRATEGY

Richard de Boer

Richard is onze strateeg. Als gecertificeerd Scrum Product Owner draagt hij samen met onze klanten bij aan de ontwikkeling van vernieuwende online producten.

Chin
ENGINEERING

Jie Chin

Chin is onze veelzijdige senior programmeur. Hij is expert in PHP en Java (voor Android).

Miek2016
SERVICE

Miek ten Brummelhuis

Miek heeft als management assistent een zeer veelzijdige functie, variërend van administratie tot het testen van nieuwe sites en apps en van projectmanagement tot human resources. Daarnaast is ze ook nog Scrum Master.

rvw
EXPERIENCE

Richard van Willegen

Richard is interactie ontwerper en ervaren front-end developer. Zijn expertises liggen op het gebied van HTML5, CSS3 en JavaScript. Hij kan elke website responsive maken.

Angela
SERVICE

Angela Duys

Angela is management en project assistent. Een veelzijdige functie met taken als; projectmanagement, office management, content management van de Oberon website en social media en het testen van nieuwe sites en apps.

Jur2016
ENGINEERING

Jurriaan Ruitenberg

Jur is senior programmeur en de eerste om nieuwe technieken tot op de bodem uit te zoeken. Zijn kennis reikt van webtalen zoals PHP en ASP.NET naar Java en de Android SDK. Als veelzijdige ontwikkelaar is hij bij de meeste projecten van ons betrokken.

Sho
EXPERIENCE

Sho Stegmeijer

Sho werkt als experience en interaction designer. Hij is betrokken bij onze apps en websites. Met zijn kennis van front-end en interactie creëert hij websites die naadloos werken op elk scherm.

Jeff2016
SERVICE

Jeffrey Zutt

Jeffrey is één van onze veelzijdige developers en sinds kort heeft hij ook de rol van service manager op zich genomen. Hij beschikt over een flinke dosis kennis op het gebied van front-end en back-end development. Als service manager zorgt hij ervoor dat elke vraag of wens wordt opgepakt en uitgevoerd, hij organiseert elke week de zogenaamde JIRA-dag. Tijdens de JIRA dag worden zoveel mogelijk openstaande issues opgepakt.

Ray
ENGINEERING

Raymond Kiekens

Raymond is een echte PHP-programmeur. Jarenlange ervaring die zich uit in een grondige kennis van ons favoriete platform Symfony2.

Karen
EXPERIENCE

Karen de Graaf

Karen werkt bij ons als front-end developer. Ze is pas sinds kort werkzaam als front-end developer, haar achtergrond ligt in de Media en Cultuur sector. Ze kan zich goed verplaatsen in de gebruiker en wil altijd meer leren over development. Voor nu ligt haar focus op Javascript, zodat ze binnenkort elke vraag over Javascript kan beantwoorden.

Ran
EXPERIENCE

Ranjit Singh

Ranjit is front-end developer. Alles op het gebied van HTML, CSS en Javascript wil hij te weten komen en werkt daar ook hard aan.

Gijs2016
ENGINEERING

Gijs Kattenberg

Gijs is een veelzijdige developer. Hij blinkt uit in HTML 5, maar is ook een ster in Javascript en PHP. Nieuwe talen leren is voor hem geen probleem, hij pakt dan ook zowel front-end als back-end programmeren met beide handen aan.

Dave
EXPERIENCE

Dave de Wilde

Dave werkt als front-end developer aan responsive websites.

Kelly2016
ENGINEERING

Kelly de Haan

Kelly is een junior developer op het gebied van mobile development. Ze heeft een achtergrond in de klassieke talen en na een open course van MIT heeft ze besloten om haar zinnen te zetten op programmeren. Na een traineeship is ze nu bij ons in vaste dienst.

jari-zwarts
ENGINEERING

Jari Zwarts

Jari werkt bij ons als front-end developer. Hij is een echte probleem oplosser en pakt snel nieuwe programma’s op.

Vuong
ENGINEERING

Vuong Pham

Vuong is Android developer en werkt bij ons aan verschillende apps. Naast Android is hij bezig met webapplicaties en wil hij zijn kennis uitbreiden met iOS apps, AngularJs en Unity 3D.

Jochem
ENGINEERING

Jochem Tijhuis

Jochem is back-end developer. Met zijn ervaring en kennis van verschillende programma’s is hij breed inzetbaar.

Duy
ENGINEERING

Duy Tran

Duy is vierdejaars student Informatica Software Engineering aan de HvA en werkt bij ons op oproepbasis aan iOS en Android development projecten.

sophie-elzinga
EXPERIENCE

Sophie Elzinga

Sophie is onze stagiaire UX design, ze is vierdejaars student Communication en Multimedia Design aan de HvA.

Chris
ENGINEERING

Chris Verra

Chris is derdejaars student Software Engineering aan de HvA. Bij ons is hij op oproepbasis werkzaam op het gebied van iOS development.

Joris S
ENGINEERING

Joris Steenmans

Joris is derdejaars student Software Engineering aan de HvA. Bij ons is hij op oproepbasis werkzaam op het gebied van web development.

Wil je met ons aan een mooi product werken? Laat het dan weten. Wij kunnen altijd goede mensen gebruiken. Bekijk de vacatures