Oberon is onderdeel geworden van de Atabix Group

Oberon is onderdeel geworden van de Atabix Group. Dit betekent dat we nu als onderdeel van de groep opereren. Atabix Group heeft alle aandelen van Oberon overgenomen.

Atabix werkt, net als Oberon, vanuit Amsterdam en heeft hoofdzakelijk programmeurs en projectmanagers in dienst. Ze richten zich met name op overheids- en grootzakelijke klanten en bieden daarvoor een eigen SaaS-platform en oplossingen op maat. Toonaangevende klanten zijn onder andere het Instituut Mijnbouwschade Groningen, de RVO, het Zorginstituut en sinds kort ook het RIVM.

Oberon is altijd in staat geweest om snel en effectief cruciale processen van klanten op een gebruiksvriendelijke manier te digitaliseren. Dat doen we al tientallen jaren voor onze klanten. Met onze kennis van toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van digitale platformen brengen we deze belangrijke expertise binnen bij de Atabix Group.

Bij de Atabix Group werken nu meer dan 160 mensen in de onderdelen Atabix, Oberon en Kodision.

Voor onze oprichter en algemeen directeur Hans-Peter Harmsen is het na 30 jaar tijd om zijn rol in Oberon af te bouwen. Ook voor Joost Cornelissen is dit een mooi moment om zijn werkzaamheden binnen Oberon af te ronden. Hij gaat aan de slag met een opdracht voor de groep.

Dit betekent dat Gert Braun en Richard de Boer (sinds 2005 bij Oberon) samen met het MT hun werk overnemen en hier samen met Atabix iets heel moois van gaan maken.

Voor de klanten en het team van Oberon gaat er op korte termijn weinig veranderen. We opereren door als Oberon en blijven onze klanten op onze manier bedienen. Uiteraard kijken we naar kansen die ons nieuwe netwerk met zich meebrengt.

Heb je hier vragen over? Neem contact met ons op.

Image