Strategie, design, development, projectmanagement. De kracht van specialisatie in 1 digitaal team.

We vertalen complexe IT-vraagstukken graag naar heldere digitale platformen. Onze waardes helpen ons hierbij.

  • een wijzende hand met een gloeilamp erboven

    Hoe moeilijk iets ook lijkt, wij maken het helder. Voor onszelf, onze klanten en de gebruikers. Dit resulteert in duurzame architectuur, soepele processen en betere producten.
  • gereedschap aan de muur

  • twee handen die een 'box' maken met elkaar

  • een plant die water krijgt

Het team

een kubus bestaande uit 27 kleinere kubussen, waarvan de dichtstbijzijnde geel is. De rest is grijs

We houden ervan onze kennis up to date te houden.

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken.

Laptop met twee telefoons

Oberon,
ons verhaal
sinds 1993.

Hans-Peter Harmsen (HP) startte Oberon in 1993 met als visie om digitale techniek makkelijk en helder te maken voor gebruikers. Dit begon met het maken van fysieke informatiezuilen met touchscreens. Snel daarna werd de overstap naar het Internet gemaakt.

HP's passie voor techniek trok in de eerste instantie vooral ervaren developers aan. Het groeiende technische team hielp klanten met complexe digitale vraagstukken en vertaalde deze door naar heldere digitale producten.

Anno 2022 is Oberon doorgegroeid naar een volwaardig digitaal bureau met alle benodigde disciplines om digitale platformen te bedenken, ontwerpen, bouwen, onderhouden en door te ontwikkelen. En hoewel in de loop van 28 jaar de online wereld enorm is veranderd, staat Oberon's passie voor techniek en de wil om deze helder te maken nog steeds voorop.

Overname Atabix

Sinds april 2023 is Oberon onderdeel geworden van de Atabix Group. Dit betekent dat Oberon nu als onderdeel van de groep zal opereren. Atabix Group heeft alle aandelen van Oberon overgenomen.

Atabix werkt, net als Oberon, vanuit Amsterdam en heeft hoofdzakelijk programmeurs en projectmanagers in dienst. Ze richten zich met name op overheids- en grootzakelijke klanten en bieden daarvoor een eigen SaaS-platform en oplossingen op maat. Toonaangevende klanten zijn onder andere het Instituut Mijnbouwschade Groningen, de RVO, het Zorginstituut en sinds kort ook het RIVM.

Klaar om ons te ontmoeten?