Strategie, design, development, projectmanagement. De kracht van specialisatie in 1 digitaal team.

We vertalen complexe IT-vraagstukken graag naar heldere digitale platformen. Onze waardes helpen ons hierbij.

 • We focus on clarity

  Hoe moeilijk iets ook lijkt, wij maken het helder. Voor onszelf, onze klanten en de gebruikers. Dit resulteert in duurzame architectuur, soepele processen en betere producten.
 • We get digital - done

  We staan voor Digitaal Vakmanschap. Dat betekent dat we de beste kwaliteit nastreven, binnen de kaders van tijd en budget. Echt vakmanschap zit hem in vinden van een optimale balans tussen belangen vanuit de business, gebruiker & technologie.
 • Together we thrive

  Door samen verantwoordelijkheid te nemen en in oplossingen te denken houden we het leuk én komen we tot het beste werk. En met samen bedoelen we niet alleen binnen Oberon, maar ook samen met onze klanten!
 • We cultivate growth

  Om voorop te blijven lopen in een veranderende wereld moeten we onszelf continu ontwikkelen. Zowel individueel, als samen met ons team. We vinden dit zo belangrijk dat we hier tijd voor vrij houden. Zo zetten we talent om in expertise en blijven onze experts, experts.

We houden ervan onze kennis up to date te houden.

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken.

Oberon,
ons verhaal
sinds 1993.

Hans-Peter Harmsen (HP) startte Oberon in 1993 met als visie om digitale techniek makkelijk en helder te maken voor gebruikers. Dit begon met het maken van fysieke informatiezuilen met touchscreens. Snel daarna werd de overstap naar het Internet gemaakt.

HP's passie voor techniek trok in de eerste instantie vooral ervaren developers aan. Het groeiende technische team hielp klanten met complexe digitale vraagstukken en vertaalde deze door naar heldere digitale producten.

Anno 2022 is Oberon doorgegroeid naar een volwaardig digitaal bureau met alle benodigde disciplines om digitale platformen te bedenken, ontwerpen, bouwen, onderhouden en door te ontwikkelen. En hoewel in de loop van 28 jaar de online wereld enorm is veranderd, staat Oberon's passie voor techniek en de wil om deze helder te maken nog steeds voorop.

Klaar om ons te ontmoeten?