Oberon is verhuisd

We hebben iets enorm leuks te melden, namelijk… wij zijn verhuisd! Niet heel ver, daarvoor houden we te veel van Amsterdam. Afgelopen jaren zijn we flink gegroeid, we hebben mooie nieuwe klanten mogen verwelkomen en mooie projecten uitgevoerd. Maar we zijn uit ons jasje gegroeid, het was dus tijd voor een nieuw kantoor. Een kantoor die past bij onze grote ambities en die hebben we gevonden.

Ons nieuwe adres: Barentszplein 7, 1013NJ

Vanaf vandaag, 6 oktober 2020, hebben wij ons oude kantoor op de Stadhouderskade 160 definitief vaarwel gezegd en is het Westerdok aan het Barentszplein 7, ons nieuwe kantoor. Tijd om een nieuwe fase in te gaan.

Op deze nieuwe plek zullen we verder groeien en onze ambities verwezenlijken. Het Westerdokhuis is een locatie met een enorme geschiedenis en ligt dichtbij station Amsterdam Centraal en met een uitzicht op het IJ en op de gracht. Het Westerdokhuis is gebouwd als silogebouw voor de meeloverslag. Vanuit dit gebouw werden de bakkerijen van Amsterdam bevoorraad. Het Westerdokhuis is een speciale plek met een grote historie waar meerdere architectenbureaus en creatieve bedrijven zijn gevestigd, een historische en creatieve plek die past bij Oberon.

De afgelopen maanden zijn we erg druk bezig geweest met verbouwen om er ook echt een Oberon thuis van te maken, met prachtige nieuwe werkplekken en voldoende ruimte om met elkaar en met onze klanten te verbinden. Vanaf deze plek zullen en willen wij groeien en groei bieden aan onze huidige maar natuurlijk ook toekomstige partners.

Ook al zijn wij verhuisd en gaan wij een nieuwe fase in als bedrijf, wij blijven doen wat jullie van ons gewend zijn. Wij blijven net dat stapje verder gaan. Wij blijven die frisse, vernieuwende partij met een nét iets andere blik op het ontwikkelen van unieke platformen. Dus ook vanaf het Barentszplein 7 staan wij natuurlijk weer in de startblokken om samen met jullie mooie, unieke en toekomstbestendige digitale platforms te bouwen.

Wil je live komen kijken? Of liever een digitale tour? Neem contact op en laat het ons weten.