Development teams voor platformontwikkeling

Oberon levert teams van op elkaar ingewerkte specialisten om jouw in-house team een boost te geven.

  • Wil je je platform in eigen beheer (door)ontwikkelen?
  • Is je platform technisch complex?
  • Ben je hiervoor op zoek naar ervaren developers?

Lees dan verder of neem contact met ons op voor meer informatie.

OBERON 007

Boost je in-house development met onze ervaren developers

Het is lastig en kost tijd om een goed in-house productteam te bouwen. Je hebt developers, designers en/of andere specialisten nodig met de juiste ervaring op het gebied van technologieën, frameworks, tools en platformontwikkeling. Los van ervaring gaat een team pas vliegen als de individuele leden weten wat ze aan elkaar hebben.

Om (het bouwen van) je team een (tijdelijke) boost te geven bieden wij teams met specialisten. Ervaren platform-ontwikkelaars die op elkaar ingewerkt zijn, de juiste kennis hebben en zo direct waarde toevoegen aan jouw team of organisatie.

Specialisten, tarieven, tech-stack en andere voorwaarden.

Whitepaper visual small

Wanneer is een in-house team van Oberon interessant?

We ontwikkelen altijd met overdraagbaarheid en onafhankelijkheid in ons achterhoofd. Dit betekent dat je de ontwikkeling altijd zelf over kunt nemen. Door in de loop van het project eigen ontwikkelaars toe te voegen, die van ons te vervangen of door na afloop het onderhoud in eigen beheer te nemen. Zo kun je meeliften op onze kennis en boost je de kennis en snelheid van je eigen ontwikkelteam.

  • Je wilt extra capaciteit om sneller te kunnen ontwikkelen
  • Je zoekt extra/specifieke kennis en ervaring
  • Je wilt kennis, broncode en IP intern borgen
  • Je hebt bepaalde specialisten slechts tijdelijk en/of part-time nodig
  • Je wilt je ontwikkelcapaciteit flexibel op- en afschalen

Andere voordelen van een Oberon team

Alle Oberonners hebben korte lijntjes met elkaar. Dat betekent dat als ze tegen zaken aanlopen, er snel door anderen meegedacht kan worden. Zo komen Oberonners snel tot goede oplossingen, ook voor jouw grotere technische uitdagingen.

Als gewenst bieden we ondersteuning bij recruitment van de juiste 'echte' in-house teamleden. Zodat je ons naar verloop van tijd niet meer nodig hebt.

Het kan voorkomen dat je de doorontwikkeling van je platform tijdelijk op een laag pitje wil zetten. Het is mogelijk dit te doen door het project onder te brengen bij ons service team. Zij houden het platform up-to-date en lossen kleine wensen op tot er weer opgeschaald moet worden.

Wanneer is een in-house team van Oberon niet de beste keuze?

Oberonners zijn makers. We willen daarom waarde toevoegen door daadwerkelijk zaken te ontwikkelen. Uiteraard kunnen we je goed helpen met de randvoorwaarden (zoals DevOps of testing), maar enkel als we met teamleden ook bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van het platform ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je het ontwikkelproces niet in eigen beheer wil doen of niet zelf wil managen, dan is een in-house Oberon team geen goede optie. Je kunt ons dan beter om een platform vragen, waarbij wij het project kunnen aannemen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Specialisten, tarieven, tech-stack en andere voorwaarden.

een rapport met het Oberon logo en een illustratie van een helder, digitaal platform