De toekomst vormgeven?

Wij houden van online. Dat vinden we prachtig. We zijn dagelijks bezig om die online wereld mooier, makkelijker en inzichtelijker te maken.

Jij ook? Dan is het een goed idee om eens te komen praten.

Bekijk meteen onze vacatures.

De toekomst vormgeven?

Waarom developers voor Oberon kiezen:

Omdat we projecten doen met impact, voor hele mooie klanten.

Omdat we vooruit willen lopen. Altijd met oog op nieuwe ontwikkelingen.

Omdat we bij Oberon actief bezig zijn met jouw groei.

Omdat we een superleuk team hebben.

Mooi werk maken, voor mooie klanten

Werken voor Accell, IDFA, Oerol en T-Mobile. Mooie platformen voor mooie klanten. Je werkt niet vóór deze klanten, maar mét deze klanten. In een hecht team waar veel ruimte is voor je eigen bijdrage. Bij Oberon doe je design in Sketch en Figma, front-end ontwikkeling met React en Vue en de back-end met Symfony, Craft CMS en Elasticsearch. Daarnaast doen we de app ontwikkeling in native Swift en Kotlin, maar ook in React Native. Maar onze tech stack is geen gegeven. Samen met je team bepaal je zelf wat het beste werkt.

Jezelf blijven ontwikkelen, is tweede natuur

We hoeven er niet lang bij stil te staan. Jij wilt je kunnen ontwikkelen. Natuurlijk wil je je kunnen ontwikkelen. Wij ook! Daarom nemen we daar echt de tijd voor bij Oberon. Om de maandag dan doen we research, oefenen we met nieuwe technieken, houden we presentaties en overleggen we hoe we de lat weer een stukje hoger kunnen leggen.

Als je bij ons komt werken, ga je mee in die ontwikkeling. Je groeit in je vakgebied. En je groeit als professional. Wij hebben de ervaren seniors waar je van kan leren of waar je mee kunt sparren. Want we nemen jouw groei heel serieus.

Om voorop te lopen, kijken we constant vooruit

We houden alle nieuwe technieken scherp in de gaten. En als het werkt, dan passen we ze razendsnel toe in onze projecten. Dat kan omdat we allemaal een hart voor techniek hebben. Zelfs het management heeft een technische achtergrond en start geregeld z’n IDE op.

Hoe is de sfeer bij Oberon?

Wij denken dat je beter werk kan neerzetten, als je beter met elkaar samen werkt. En daarvoor moet het leuk zijn. Fun is dus een belangrijk onderdeel van het leven bij Oberon. Dat begint al met onze zeer goede koffie en uitgebreide lunch.

Agile

We werken veel met agile methodes zoals Scrum. Omdat dat fijner werkt en effectiever is.

Fun

Gamenight, Oktoberonfest, Halloween, BBQ, kookcompetitie, zaalvoetbal… Er is altijd wel wat leuks te doen bij Oberon.

Vanaf dag 1 voelde Oberon als thuiskomen voor mij!

Kheira
Front-end developer

Onze vacatures

Oberon groeit, en jij groeit mee. We zorgen dat iedereen bij Oberon beter wordt in wat hij of zij doet; technisch, maar ook algemeen als professional. Dit doen we door presentaties, developer-borrels en persoonlijke coaching en mentoring. Omdat je dit voor een groot deel zelf in de hand hebt, kan je snel uitgroeien tot een belangrijke speler in het team.