Travelbase

One-stop-shop boekingsplatform voor regiotoerisme

Travelbase is hét boekingsplatform voor regiotoerisme (o.a. VVV's). Via dit platform kunnen toeristen zowel hun accommodatie als activiteiten vinden en boeken voor hun vakanties of dagjes uit. De informatie, prijzen en beschikbaarheid van de accomodaties en activiteiten worden door de ondernemers binnen de regio zelf beheerd en aangepast.

Naar Travelbase.nl
VVV Texel desktop met verschillende accommodaties

Product

Boekingsplatform

Werkzaamheden

Product design, UX & UI design, Development sprints

Technologie

React NextJS, Symfony, Elasticsearch

Snel te implementeren SaaS

Travelbase is Software as a Service, alle techniek zit in de cloud. Met Travelbase kunnen regiotoerisme-organisaties direct aan de slag. Ondernemers in de regio krijgen toegang om hun eigen vermelding te beheren, zoals beschrijvingen, kenmerken en foto’s van accommodaties, bezienswaardigheden en activiteiten.

Om ervoor te zorgen dat de informatie die ontsloten wordt altijd actueel is, kan Travelbase makkelijk gekoppeld worden aan andere externe systemen. Bijvoorbeeld voor actuele prijzen en beschikbaarheid, maar ook met applicaties voor marketing en communicatie.

Makkelijk te integreren in bestaande website

In de zoek-en-boek module van Travelbase vinden toeristen snel een passende accommodatie die direct geboekt kan worden. Deze module kan eenvoudig in een bestaande website met bestaande huisstijl worden geïntegreerd.

Travelbase homepage op desktop
een accommodatie pagina op mobiel, voor VVV Texel

Een zorgeloze eerste stap voor vakanties of dagjes uit

Zoeken, filteren, kiezen en boeken. Via deze stappen vinden gebruikers eenvoudig en snel passende accommodaties of activiteiten die aansluiten bij hun reisgezelschap en andere wensen. Travelbase toont beoordelingen en de exacte prijs om bezoekers te helpen de juiste keuze te maken. Betalingen verlopen veilig online via iDEAL, incasso of creditcard. Zo zorgen we voor een zorgeloze eerste stap voor vakanties of dagjes uit.

Met Travelbase brengt VVV Texel de ondernemers op Texel samen op één krachtig platform. Met opbrengsten uit de boekingen inspireren we nieuwe bezoekers om naar het eiland te komen. Dit is goed voor Texel en de ondernemers.

Peter Nederstigt

E-commerce Manager VVV Texel

Oerol mobile home
Oerol Festival

Platform voor zowel normaal als 'corona-proof' festival

Zit jij met een uitdaging?
We helpen je graag op weg naar de oplossing.
Vrijblijvend.

  • Pick our brains tijdens een gratis consult.
  • Oplossingsgericht on the spot advies.