Supersnel zoeken met Elasticsearch

Elasticsearch is een product van het Nederlandse bedrijf Elastic. Het helpt ons om websites beter te maken. Bijvoorbeeld door in een fractie van een seconde te zoeken in de tekst van duizenden documenten.

Supersnel zoeken met Elasticsearch

Supersnel

Zelfs bij websites met vele duizenden documenten in diverse formaten zoals html, pdf en Word vindt Elasticsearch per direct het juiste document.

'Ongeveer' is ook goed

Elasticsearch doet niet zo moeilijk. De zoekmachine zoekt net zo makkelijk op woorden die lijken op wat je zoekt of op delen van woorden. Elasticsearch is niet voor niks een internationale standaard geworden.

Elasticsearch voor alle zoekopdrachten

Wij gebruiken Elasticsearch voor tal van projecten. Van echte zware zoekopdrachten tot snelle filtering in producten.

van Esch webshop

In de online shop van van Esch gebruiken we de filtermogelijkheden van Elasticsearch om snel het juiste product te vinden.

IDFA platform

IDFA.nl heeft informatie over 30.000 documentairefilms. We gebruiken Elasticsearch om supersnel te zoeken op titel, omschrijving of andere velden.

Sites met Elasticsearch erachter werken zoveel lekkerder. Dat voelen gebruikers meteen.

Jochem Tijhuis
Elastic Search specialist bij Oberon

Zo werken wij

Heb je ook veel data? Of weinig data maar wil je dat je klanten daar lekker snel in kunnen zoeken? Dan hebben we voor jou vast ook een goede Elasticsearch oplossing. Lees verder over hoe wij werken.