ChicksLoveFood

Supersnel naar een favoriet recept

Chickslovefood is Nederland’s meest populaire ‘foodblog’ met meer dan 800.000 unieke bezoekers per maand. Nina en Elise inspireren dagelijks mensen met nieuwe recepten. De volledig nieuwe website met klantomgeving voor Chickslovefood members heeft een aantal belangrijke nieuwe functies die bijdragen aan de groeiambities van de blog.

Naar chickslovefood.com

Oplossing

Klantenportaal

Technieken

Headless CMS, VueJS, Laravel Nova

Ruimte voor nieuwe verdienmodellen

Alleen maar recepten publiceren bracht niet de gewenste bezoekers- en omzetgroei. Om commercieel meer profijt te hebben van hun online activiteiten moesten de ze meer te weten komen over de voorkeuren van hun bezoekers. De nieuwe website met klantomgeving helpt hierbij door inzicht te bieden in de voorkeuren van gebruikers. Deze data wordt gebruikt om een gepersonaliseerde online ervaring te bieden en om succesvolle nieuwe (betaalde) producten te ontwikkelen die aansluiten bij de behoeftes van de fanbase.

Twee vrouwen die eten aan het reviewen zijn

Behoeftes van fans als startpunt voor het concept

We zijn begonnen met een onderzoek (enquête) onder de followers van Chickslovefood. Met de inzichten uit dit onderzoek hebben we het concept voor de nieuwe website met klantomgeving ontwikkeld. Zo hebben recepten bijvoorbeeld afvinklijstjes gekregen om gebruikers te helpen tijdens het koken. Bezoekers kunnen nu ook snel hun favoriete recepten opslaan en terugvinden in hun eigen member-omgeving.

Het platform is zo een gebruiksvriendelijke bron van inspiratie voor lekkere en makkelijke recepten geworden, waar gebruikers dagelijks voor terug blijven komen.

Een receptpagina van Chickslovefood
De benodigdheden van een recept
Chickslovefood desktop home

Een mooier design hadden we ons niet kunnen wensen. Heel functioneel en een geweldige geüpdate uitstraling van ons foodblogplatform.

Nina & Elise

Owners Chickslovefood

Oncode thuis pagina
Oncode Institute

Community platform voor kankeronderzoek

Zit jij met een uitdaging?
We helpen je graag op weg naar de oplossing.
Vrijblijvend.

  • Pick our brains tijdens een gratis consult.
  • Oplossingsgericht on the spot advies.