Oncode Institute

Community platform voor kankeronderzoek

Het Oncode Institute zet zich in om fundamentele inzichten over kanker te vertalen naar betere en meer betaalbare zorg voor de patiënt. Voor de 800+ aangesloten onderzoekers maakten wij het Oncode Community Platform. Het platform stelt de onderzoekers in staat inzicht te krijgen in de werkzaamheden en specialismen van andere onderzoekers, en contact te leggen met onderzoekers die relevant zijn voor het eigen onderzoek.

Naar platform
Oncode thuis pagina

Product

Community platform

Technologie

React, Craft CMS, Symfony, ElasticSearch

Een platform op maat

Onderzoekers maken op het Community Platform een profiel aan waarin ze aangeven welke tools, genen en/of biologische processen ze mee werken.

Het platform komt actief met suggesties van onderzoekers met gelijke interesses of onderzoeksgebieden en nodigt uit om contacten te leggen. Hiermee versnellen we het proces van kankeronderzoek in Nederland.

Verfijnd zoeken via Elasticsearch

De zoekfunctie vormt het hart van het platform. Onderzoekers kunnen zoeken op keywords en een zoekopdracht verfijnen door in de zoekresultaten keywords toe te voegen of te verwijderen. De zoekfunctie maakt gebruik van Elasticsearch.

Het platform is in korte tijd gebouwd in samenwerking met een aantal jonge Oncode onderzoekers. De workshops vooraf en de tweewekelijkse demo’s leverden een schat aan feedback op, waarvan een deel direct meegenomen is tijdens de ontwikkeling van het platform.

In a fruitful co-creation process, we valued the dedication of the Oberon team and their skills in design & development made this into a successful platform.

Irene Kanter-Schlifke

Programme Manager Oncode

Oncode desktop profile
Oncode mobile events pagina
Oncode desktop events pagina
ThiemeMeulenhoff

Online lesportaal met inspiratie voor docenten

Zit jij met een uitdaging?
We helpen je graag op weg naar de oplossing.
Vrijblijvend.

  • Pick our brains tijdens een gratis consult.
  • Oplossingsgericht on the spot advies.