ThiemeMeulenhoff

Online lesportaal met inspiratie voor docenten

Met Thiemo helpen we docenten met wat ze het leukst vinden: inspirerende en motiverende lessen geven. Dit doen we door naast het bestaande digitale lesmethode-materiaal van ThiemeMeulenhoff extra inspiratie, gerelateerde bronnen en lesideeën te bieden.

Naar website

Product

Online lesportaal

Oplossingen

Design sprints, Klantonderzoek, UX & UI design, Development sprints

Technologie

VueJS, Nuxt, Symfony

Awards

The Lovie Awards - GOLD Winner in schools & education

Innovatief en award-winning platform voor alle docenten in Nederland

Hoe kunnen we docenten helpen tijd te besparen bij hun dagelijkse lesvoorbereiding? In een design sprint hebben we verschillende oplossingen voor die vraag bedacht die we gevalideerd hebben met docenten. Na enkele iteraties zijn we tot de huidige oplossing gekomen. Een open platform waarin docenten naast het bestaande methode-materiaal ook extra inspiratie kunnen vinden. Zodat ze makkelijk hun eigen lessen kunnen samenstellen én geven.

Daarnaast, in plaats van alles achter een licentie te plaatsen (wat gebruikelijk is in de educatieve uitgeverssector), hebben we ervoor gekozen een deel van het platform open te stellen voor alle docenten in Nederland. Zo kunnen docenten die geen gebruik maken van de lesmethodes van ThiemeMeulenhoff toch de kwaliteit en waarde van het product ervaren.

Thiemo vaknieuws
Thiemo mobile cards pagina
Thiemo methodemateriaal pagina
Ben home
Ben

React Native for Web in de praktijk: Ik Ben

Zit jij met een uitdaging?
We helpen je graag op weg naar de oplossing.
Vrijblijvend.

  • Pick our brains tijdens een gratis consult.
  • Oplossingsgericht on the spot advies.