Ben

React Native for Web in de praktijk: Ik Ben

"Ik Ben" is de mijn-omgeving voor klanten van telecomprovider Ben. In deze app kan alles met betrekking tot je abonnement geregeld worden. De applicatie heeft één broncode voor zowel app als web door het gebruik van React Native for Web. Dit zorgt voor een consistente gebruikservaring over verschillende platforms én een efficiënt ontwikkelproces.

Ga naar Ben
Ben home

Soort platform

Mijn-omgeving

Werkzaamheden

App development, web development

Technologie

React Native, React Native for Web

Van app naar web

Ben had de wens om de verouderde webomgeving te vervangen. Hiervoor koos Oberon een vernieuwende oplossing op basis van React Native for Web. Met deze technologie ontwikkel je zowel mobiele- als webapplicaties door gebruik te maken van slechts één broncode. In plaats van drie verschillende versies, bouw je dus een product dat op iOS, Android en het web draait en overal dezelfde look en feel heeft.

Met behulp van dit framework heeft Oberon de Ik Ben webomgeving gebouwd door de bestaande code van de Ik Ben-app te hergebruiken. Zo konden Oberon en de IT-teams van Ben in korte tijd een nieuwe mijn-omgeving ontwikkelen, met daarin vrijwel alle functionaliteit die al in de apps aanwezig was.

Het is vooral belangrijk om te benadrukken dat de nieuwe webversie van Ik Ben alle kenmerken heeft die je met een echte webapplicatie associeert. Het is geen “veredelde app op het web”, maar een volwaardige webomgeving, zowel qua uiterlijk als functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Lees alles over React Native for Web

Desktop MB extra
Ben MB extra
Collab market
Collabhouse

Marktplaats en samenwerkingsplatform voor muziekmakers en influencers

Zit jij met een uitdaging?
We helpen je graag op weg naar de oplossing.
Vrijblijvend.

  • Pick our brains tijdens een gratis consult.
  • Oplossingsgericht on the spot advies.